18 Aralık 2009 Cuma

TELEGRAPH DA BUNU YAPARSA

İngiliz Telegraph gazetesi bugünkü Uefa Avrupa Ligi kura çekimi öncesi güzel bir çalışma yapmış. Takımları ayrı ayrı tanıtmışlar. Teknik adamları, en önemli futbolcuları belirtip takımla ilgili birkaç önemli bilgi vermişler. Sağolsunlar, ellerine sağlık. Ama bizim spor servisindeki arkadaşın yaptığı hatayı yapmışlar. Şampiyonlar liginde son maçların ardından puan durumunu hazırlayan bu arkadaşımız(ismini vermeyeyim morali bozulur) Apoel Nicosia'yı 3., Atletico Madrid'i sonuncu yapıp edit: Kıbrıs Rum kesimi ekibini Avrupa Ligi'ne taşımıştı. Biraz dalga geçmiştik kendisiyle ama baktık ki Telegraph da bugün aynı hatayı yapmış. Kaynak olarak nereyi almışlar bilmiyorum ama bizimki bir Türk spor sitesinden baktığını söylemişti. O gün arkadaşıma söylediğimi bugün İngiliz meslektaşlarıma söylüyorum; "Uefa'nın sitesi ne güne duruyor eyyy Telegraphçılar?!" Bunu görünce bizimkinin belki morali düzelir diye yazıyorum bunları. "Kardeşşşş, senin hazırladığın grafiği izlemiş heralde Telegraphçı arkadaşlar!" :)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe'nin menajeri olarak da Maksut Özcan görünüyor...

Kimdir tanıyor musunuz?

serkankaraman dedi ki...

Telegraph bu çalışmayı bir stajyere yaptırmış herhalde. Fenerbahçe'nin de hocası Maksut Özcan.

PENNEARABIATA dedi ki...

telegraph'daki stajyer wikipedia'dan almış bilgileri :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Fenerbahce

Adsız dedi ki...

Maksut Özcan ayrı bir facia da.. Haberi hazırlayanların futboldan anlamadığı, Fenerbahçe başlığı altında player to watch`a Guiza yı yazmalarından belli.. o da ayrı.

YZ Şahin dedi ki...

Abi Galatasaray için ne diyor, ah be ingilizce :S

varol döken dedi ki...

Manager: Frank Rijkaard
Player to watch: Arda Turan
Aim: As with any Rijkaard side, the Turks play attractive, attacking football and have an abundance of quality in their squad. A tie with Liverpool would appeal to nostalgia, not just for a return to Istanbul but because of the presence of European Cup winners Milan Baros and Harry Kewell. Potential finalists, but more likely the quarters.

Teknik Direktör: Rijkaard
İzlenmesi gereken oyuncu: Arda Turan
Hedefleri: Rijkaard ın gelmesiyle birlikte dikkat bir hücum futbolu oynayan takım, hücumdaki etkili silahlarının çokluğuyla dikkat çekiyor. Liverpool'a çıkmaları halindesadece İstanbul'daki finalden dolayı değil aynı zamanda Baros ve Kewell'dan dolayı da nostaljik bir eşleşme olacak. Final potansiyelleri var ama daha çok çeyrek finalde elenir gibi duruyorlar.

FENERBAHCE
Manager: Maksut Ozcan
Player to watch: Dani Guiza
Aim: Less imposing, on paper at least, than their city rivals Galatasaray, Fenerbahce are leading Frank Rijkaard’s side in the Super Lig and, such is their Champions League pedigree, should not be taken lightly. Still among the weakest of the seeds.

Teknik Direktör: Maksut Özcan
İzlenmesi gereken oyuncu: Dani Güiza

Ezeli rakipleri Galatasaray'a göre daha az gösterişli bir kadroya sahip Fenerbahçe ligde Rijkaard'ın GS'ı önünde lider. Şampiyonlar ligi geçmişi de hafife alınmamalı. Ama yine de torbaların en güçsüz takımlarından biri.

Bunları yazan Türk değilse ben hiçbir şey bilmiyorum!

burgos dedi ki...

yaaa yuhh beee :)) ,an itibari ile girdim bunların sitesine hala düzeltmemişler, şampiyon yap bizi MAKSUT hoca :)