8 Ocak 2010 Cuma

CHELSEA AKADEMİSİ'NDEN DANS ŞOV

Ülkede bu kadar genç nüfus varken neden futbolcu yetiştiremiyoruz? Bu altyapılar ne iş yapıyor diye soruyoruz kendimize. Bunun kuşkusuz birçok sebebi var. Bunlardan biri de takım içindeki ilişkiler. Ağabeylerin gençlere olan yaklaşımları, onlarla kurdukları diyalog ve onların kendilerine güvenmelerine yardımcı olmaları son derece önemli. Chelsea'nin ağabeylerinin akademideki kardeşleriyle olan ilişkilerinin nasıl olduğuna dair güzel bir örnek var videoda. Mübarek futbol değil dans akademisi sanki.


Moonwalker yapan Anton Rogers, duvardan o inanılmaz taklayı atan Billy Knott, aynı hareketi beceremeyen ve beni gülmektan yaransa masör Billy McCulloch.

7 yorum:

S.Dyrn dedi ki...

Billy Knott taklayı attıktan sonra arkadaşlarıyla birlikteki coşkusu görülmeye değer.

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

O nasıl bir takla ya filmler haricinde birisinin bu taklayı attığını ilk kez görüyorum!

sukullaci dedi ki...

maçtada yapabilir bu hareketi kale direkleriyle :D tsubasadaki gibi kurtarışlar bekliyorum ben bu adamdan.

serdark dedi ki...

ortam cok bombaymis, masor de kafa adammis..kesin gizliden odalara ot, alkol de getiriyordur.

ElvanDalton dedi ki...

sukullaci bahsetmişte aklıma geldi.
tsubasada ikiz kardeşler vardı. koşarlar koşarlar sonra biri sırt üstü atar kendini ayaklar havada kaymaya başlar, diğeri onun ayaklarının üstüne zıplardı. yerdekinin itme gücüyle üsttekinin zıplama gücü birleşince eleman atmosferin alt katmanına kadar zıplardı. orda topla buluşur Allah ne verdiyse - damat'ın gaztesine göre Allah'ın verdiği kuvvetle haaaaa - çakar. o top o yükseklikten iner iner tam kale çizgisini geçecekken yatay pozisyona gelecek şekilde falso alır öyle girerdi kaleye.

şimdi zamanında carlos babaya siz bunu cafu babayla yaparmısınız diye sormuşluğum vardır ama kaale alınmışlığım yoktur. ama ben bu gençlerde o potansiyeli görmüş bulunmaktayım. inşallah bir gün bize bu zevki tattıracaklardır.

ozdemirmusta dedi ki...

Bunlar işin ilminde degil filminde :)

ummagumma dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=rCWmrCh0LWM