12 Ocak 2010 Salı

İNATÇI YILMAZ VURAL

Bugün Beşiktaş'ı yenerken Fenerbahçe'yi Kadıköy'de devirirken sergilediği oyunun bir benzerini yansıttı sahaya Kasımpaşa. Yılmaz Vural akıllıca oynattı takımını yine, ayağa bol pas yaptırdı, Oyuncularının doğru tercihleri bulana kadar sabırla topu ayaklarında tutmalarını sağladı. Olgunluk dönemini yaşıyor, aynı zamanda yaşatıyor da. Sevmeyen azdır herhalde. Her geçen gün daha fazla sempati kazanıyor. Beşiktaş taraftarlarıyla girdiği sıcak diyaloglar ve omzuna siyah beyazlı atkıyı takması bu sempatiyi daha da artırmıştır diye düşünüyorum. İnadına adayım, inadına istiyorum milli takım koltuğunu diyor. Federasyon duymamazlıktan gelse de her geçen maç sesini, haykırışını daha da yükseltiyor aldığı sonuçlarla. İnsan içinden varsın olsun diyor. Yerli olacaksa Yılmaz hoca olsun.

8 yorum:

Dejan dedi ki...

Şovları azalttı Yılmaz hoca. 5 sene önce azaltaydı şunları bugün milli takımın başındaydı vallaha.

bonaventure dedi ki...

olamıyorsa da artık gitsin camiası olan bir klübe zirveye oynatsın takımını.

ozdemirmusta dedi ki...

Yılmaz Hoca rulez!

İsimsiz dedi ki...

Evet, sevmeyen azdır. Ama nefret eden çoktur. Özellikle de sizi küme düşürdüyse... (Eskişehirspor)

gulphi dedi ki...

nedendir bilmem, bu açıklamalarından ötürü sanırım biraz kamer genç havası alıyorum bu tip konuşmalarda.
Tamam her şey iyi güzel, belki başarılı da ama, milli takım oyuncuları tarafından ciddiye alınmazmış gibime geliyor benim.

Floyd dedi ki...

Yılmaz hoca büyük bir takımı çalıştırmadan mesleği bırakırsa kendisinden çok benim içimde kalıcak. Ölünce tek soru sorma hakkı verirlerse ''Yılmaz Vural büyük takımda ne yapabilirdi?'' sorusundan yana kullanıcam hakkımı, o derece merak ediyorum.

joe kleine dedi ki...

Aslında milli takım için biçilmiş kaftan...
Özellikle tek maçlık taktik üretiminde müthiştir, yani koca bir sezona yayamadığı iyi oyunları bazen tek maçta insanı hayrete düşürücek taktiklerle ortaya koyar ki milli takımın ihtiyacı da her zaman budur, sonra Türk topçusunu tanır kendini sevdirir ve saydırır onlara kızar ama nasıl motive edeceğini bilir tek kötü yanı bazı bazı dengesini şaşırtması ki ne kibir ne de aşırı mütvazilik bu adama yakışmıyor hele şovmen tarafı hepten karizmayı yokedecek cinsten.
Velhasıl bence başında iyi ve genele hakim olabilecek bir direktörle çalışsa hem milli takım için barış ortamını sağlar hem de başarılı olur.

Sabaha Kadar Futbol dedi ki...

@ Spade

Aynen katılıyorum, ondan daha fazla istiyorum Milli Takımın başına geçmesini