7 Ocak 2010 Perşembe

ÖNCE GOL SONRA POZ

Goran Pandev yazın Lazio'dan ayrılmak istediğini açıklayınca Başkan Lotito ile papaz olmuştu. Lotito da -Kayserispor yönetimi gibi- futbolcusunun ayrılmak istemesine sinirlendi ve kadro dışı bıraktı. Yaklaşık 4 ay boyunca forma giymedi Pandev. Bu süre içersinde kendisini isteyen ve 13 milyon euro gibi iyi bir rakam teklif eden Zenit'e Lotito sırf kıllığına hayır dedi. Ama 23 Aralık'ta federasyon Lazio kulübüne, dolayısıyla da Lotito'ya "Napıyorsunuz kardeşim, böyle saçmalık olur mu? Bırakın futbolcuyu, bundan böyle serbesttir" deyince gıkını çıkaramayan Lotito "Ah ulan neden Zenit'e vermedim ah ulan" diye diye başını duvarlara vurdu.

Pazartesi günü Inter'le 5 yıllık sözleşme imzalayan Pandev dün de Chievo deplasmanında yeni formasıyla ilk maçına çıktı ve Inter onun golüyle 1-0 kazandı. Mourinho ve Inter bu transferden dolayı bir hayli mutlu. O kadar ki mutluluktan çok önemli bir şeyi yapmayı unuttular. "Ya kardeşim biz bu adamla sözleşme imzaladık, sahaya da sürdük ama adamı basının karşısına geçirip poz vermedik yahuu" dediler ve bugün 27 numaralı formasıyla geleneği yerine getirdiler. Var mıdır bunun başka bir örneği, önce gol atan sonra basına tanıtılan? Soru zor oldu biliyorum.

Not: Maçın görüntülerini izleme fırsatım olmadı. Livescore'dan ilk yarısını canlı olarak takip etmiştim, orada Pandev diye yazınca aklımda da öyle kalmış. Bu yazıyı "önce oynat sonra poz verdir" şeklinde de okuyabilirsiniz. Uyarı için teşekkürler.

13 yorum:

zekalanga dedi ki...

yalnız golu balotelli attı dün.defans cıkraıp pandev atmadan önce cizgiyi gecmişti top:)ama eminim daha cok gol atıp faydalı olacaktır intere.lazioda da onun yerine alınan floccari de 2 gol attı dün.

Unknown dedi ki...

hocam golü balotelliye vermişler. ilk pozisyonda çizgiyi geçmiş top. ayrıca pandev bence küçük takımların büyük topçusu. kaybolur gider 2 seneye..

barış dedi ki...

golden hemen sonra pandev gol attı gibi duyuruldu ama sonradan görüntülere göre balotellinin ilk vuruşunda top çizgiyi geçtiği için balotelliye yazıldı.

arnawut dedi ki...

önce deneme amaçlı maça çıkartılmadığını nerden biliyoruz??
kldjaklşsjdlasd :P:P

yusufgs dedi ki...

gol Pandeve deyil Balotelliye yazilmis ama cokta onemli deyil sadece belirtmek istedim.

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

Ama galiba hakem golü balotelli'ye yazmış, pandev golden sonra vurmuş :)

Facchetti dedi ki...

Okan abi golü sanki Balotelli atmış gibi ..

quanch dedi ki...

golü balotelli atmadı mı yaa gerçi içerden çıkan topu tamamladı ama olsun balonun yani sonuçta:))





http://commetingfootball.blogspot.com

KoKo B dedi ki...

abi golü balotelli attı. defans kale içinden çıkardı pandev çıkan topu tekrar soktu:)

Quaresma7 dedi ki...

Golü Pandev değil Balotelli attı ama...

bonaventure dedi ki...

soruyu bilmem de cevabımı ben senden aldım.
bu adam ne ara kadro dışı kaldı ne ara bedavaya intere gitti anlamamıştım. sen anlattın anladım;)

liverpoolandkop dedi ki...

Mourinho'yu uykudan uyandırıp mı getirmişler =)

SİYAH ULAN! dedi ki...

gol atmadı ama asist yaptı olsun :)