19 Ocak 2010 Salı

ROBBEN & LAHM KAVGASI

Bayern Münih'in ligdeki kötü gidişi, şampiyonlar liginde gruptan çıkamama tehlikesi yaşaması, Van Gaal'i neredeyse ipe götürüyordu. Ancak toparladılar, hem gruptan çıkdılar hem de ligde Dortmund'la birlikte son 5 haftanın en başarılı takımı. Önlerinde zorlu bir 16 hafta var. Hollandalı da antrenmanların dozunu iyice artırdı, yüklemelere devam ediyor. Tabii zaman zaman çalışmalarda tatsız olayların yaşanmasının da önüne geçilemiyor. Çift kale maç sırasında sertlikler yaşanmaya başlamış. Bir pozisyonda Lahm, Robben'e arkadan sert bir müdahalede bulunca Robben de sinirlenip yapışmış Lahm'ın boynuna. Arkadaşları müdahale etmiş hemen. Neyseki Lahm da karşılık vermemiş. Yoksa bir Alman-Hollandalı kavgası neşeleri tamamen kaçırırdı herhalde.

1 yorum:

sinek valesi dedi ki...

abi aslında komik olan alman gazetelerindeki olayın başlığı. anlık bi gerginlikle sadece tutup itiyo boynundan. ama görüntüde tam olarak boğazına sarılmış gibi. yani görüntü biraz yanıltıyo aslında. ve sonuç manşetlerde : Robben Lahm'ın boğazına yapıştı!!

ama lahm'ın hiç karşılık vermemesi hakkaten beyefendilik.

olayla ilgili oyuncuların yorumları ise

robben:Everything was normal. That happens in practice.ask philipp.(antremanlarda böyle şeyler olur, her şey normal,philipp'e sorun isterseniz)

lahm: nothing happened(hiç bi şey olmadı)

şu da videosu: http://www.youtube.com/watch?v=2TCquKWIVTM&feature=player_embedded

http://twitter.com/SinekValesiiii