12 Şubat 2010 Cuma

ATLETICO MADRID - GALATASARAY

Pazartesi akşamı kısmetse Madrid'deyim. Galatasaray'ı takip etmek ve yayın yapmak işi bu maç için bana düştü. Yukarıda maçın bilet fiyatları var. Galatasaraylı taraftarları alacakları kale arkasının bilet fiyatları 25 ile 40 euro arasında değişiyor. Duyduğuma göre çarşamba günü 3 uçak taraftar taşıyacakmış Madrid'e. Yerel saatle 21:05'te oynanacak maç için Galatasaraylı taraftarların stada gireceği kapılar 19:00'da açılacak.

Lille-Fenerbahçe maçının bilet fiyatları konusunda bir bilgiye ulaşamadım. Bilgilendiren olursa sevinirim. (Anoz'a teşekkürler)

9 yorum:

Tansu Gürsel dedi ki...

Haydi hayırlı yolculuklar.

Galibiyetle, galibiyet olmasa da en azından avantajlı bir sonuçla dönün Ali Bey :)

Anoz dedi ki...

Mac biletleri Kuzey ve Güney Tribünü 13€ (mac aksami +3€ artinca 16€) ve "ana tribün" 44 € (mac aksami 50€) arasi gidip geliyor!

burda buluna bilir

http://www.losc.fr/?r=0,0,1,8904

Anoz dedi ki...

http://www.losc.fr/~loscv2/users/articles/Tout_savoir_sur_LOSC-Fenerbah%E7e_au_Stadium.inc/091222UEL03.jpg

ayrica burdanda görünür...

Kale arkalari 13€ (16€)

ana tribün (presidentielle centrale) 44€ (50€)

ana tribün (presidentielle laterale) 28€ (32€)

seref tribün (honneur centrale) 33€ (39€)

seref tribün (honneur laterale) 26€ (30€)

PENNEARABIATA dedi ki...

@anoz

baktım lille'in sayfasına ama bulamamıştım sağolasın.

Selim Ugur dedi ki...

Ben de 3 ucak dolusu insandan birisi olarak orada olacagim insallah.

Anoz dedi ki...

sayfalari baya karisik ve yavas acikcasi... bende baya aradim! ama maçlarin bukadar ucuz olacagini düsünmemistim açikcasi...! Uefa Avrupa ligi resmen saka gibi! Her nekadar heycani "SL" yaklastirmak isterlerse istesinler, "SL" halen avrupanin önde gelen liglerin ilk ücü dörtü girecekse uefa avrupa liginden hic birsey olmaz, ancak intetoto havasi olur. Gelirlerde zaten bunu acik acik belirliyor... yinede daha yolun basindalar, marka yaratabileceklermi zaman gösterecek

kebabman dedi ki...

Degisiklik olsun,birde Galatasaraylilara destek olsun diye maca geleyim :-) Macin sonucu kotu olursa beni suclayin,mazeret olsun :-)
Boz'u degil SARI'yi , Kara'yi degil KIRMIZI'yi seviyorum yazili 1 metrelik karton pankarti tribunde acacak Galatasarayli yagiz bir delikanli ariyorum.

Massimo dedi ki...

Ben New York'tan geliyorum.
ASY.net olarak bir organizasyon yapacagiz, katilmak istersen mail atabilirsin.

Bu arada Madrid'de yasayan veya Ispanya'da yasayan varmi aramizda? Ben Madrid'den Barcelona'ya gecmeyi dusunuyorum Barca-Santander maci icin sonra da Pazar sabahi Madrid'e donup Madrid-Villareal macini izleyecegim. Bir kac sorum var da..

arnawut dedi ki...

abi benide alsana:D