7 Şubat 2010 Pazar

JO'DAN UMUDU KESİN

Şimdi Yeşilköy'deki bir evle Jo arasında absürd bir bağlantı kuracağım. Müzmin sakat Linderoth sözleşmesinin feshedilmesinin ardından gelecek hafta İstanbul'dan ayrılacak. İsveçli şu anda Yeşilköy'de oturduğu eve sakatken girmişti ve kaderi pek de güzel olmadı. Bir türlü tam anlamıyla iyileşemedi, takımına faydalı olamadı. Linderoth'un evinde ondan önce oturan kişilerden biri de Hakan Yakın'dı. Geçirdiği ciddi sakatlığın ardından geldiği Galatasaray'da biraz bu sakatlığın verdiği şanssızlıktan biraz da Hagi'nin gazabına uğradığından verim sağlayamamıştı. Şimdi Linderoth'un boşaltacağı eve Galatasaray'ın yeni transferi Jo taşınacak. İşin ilginç tarafı Brezilyalı da bu uğursuz(!) eve sakatken girecek. Bakalım Jo'nun sarı kırmızılılardaki geleceği nasıl olacak?

7 yorum:

nikolatesla dedi ki...

temenni gibi olmuş biraz

aslan bayat dedi ki...

ali abi,o eve Nonda buyu yapmış olabilir mi acaba?

PENNEARABIATA dedi ki...

@nikolatesla

:) espri yaptığını düşünüyorum. hiçbir futbolcunun sakatlanıp takımına katkı sağlayamaması benim temennim olamaz zira.

Alengirli İşlerin Adamı dedi ki...

Öyle bir başlık atmışsın ki, ilk okuduğumda dondum kaldım öyle. Haberi okurken, espri(!)yi anlayana kadar sövdm Yalçına. Halada sövüyorum. Ve hep söveceğim.

murat selvi dedi ki...

Which of the following European leagues will have the tightest title race this season?
Bundesliga (GER)
Liga Sagres (POR)
Ligue 1 (FRA)
Premier League (ENG)
Süper Lig (TUR)



http://www.fifa.com/

non of your business dedi ki...

c.ronaldo'ya büyü yaptılar demiştiniz,adam harbiden sakatlanmıştı sonra:)

eaglemre dedi ki...

@alengirli işlerin adamı

yalçın mı sakatlamış jo'yu ? o pozisyonun içinde olan futbolcu şenol can ki onunda kastı yok kendini topun önüne atıyor jo top yerine şenol'a vurup sakatlanıyor. jo'nun sakatlandığı dakika 31. yalçın'ın caner'e seni de sakatlarım dediği iddia edilen zaman dakika 21.