18 Şubat 2010 Perşembe

PENNE, MONT VE VICENTE CALDERON

Sabah fotoğrafları koydum sayfaya ama birşeyler yazmaya vaktim olmadı. Öncelikle eşimin aldığı montun bu kadar sükse yapacağını tahmin etmiyordum. Yaptığınız yorumları okudukça o da çok mutlu olmuş. Bu arada evet o yol Vicente Calderon'un tribününün altından geçen tünel. O yolun üstünde basın tribünü, protokol ve vip bölümleri var. Bu arada inşallah söz verdiğim canlı anlatımı bu akşam yapmaya çalışacağım. Bekliyorum sizleri de...

12 yorum:

Erdem Karakuş dedi ki...

Abi 1. ile 3. fotoğrafta aynı durmuşsun fotospor üretimi photoshop resimler gibi olmuş :)

varol döken dedi ki...

ilk fotoğraf bakmayın öyle statlarda poz verdiğime ben bu hayatın yeraltını da iyi bilirim mesajı mı???

Musti dedi ki...

ali abi bu son çalışmalarınla ispanyol turizm bakanlığının sana ülkelerini tanıttığın için nişan, bröve gibi bişi vermeleri lazım. senin bu fotolardan sonra, etrafımda, son dakika uçak bileti arayanlar oluştu 2-3 gündür :)

Murat1905 dedi ki...

Aguero'nun cep numarasını almadan gelirsen Yasemin Saatçi Pelosi ya da tam tersi Messi'yi zırt pırt rahatsız etmeye devam edecek.

Bir de olur da erken bir gol yersek A.madrid'in kontradan ikinci golü bulmaması için senin Kun'u, Bülent abinin de Forlan'ı kale arkasından kollayıp kaleye gelmeden yere indirmesi gerekiyor ki ikinci golü yemeyelim ;)

Şaka bir yana Dün Bayern-Fiorentina maçındaki hakemin Bayern'e ikram ettiği rezalet ofsayt golü(Klose) beni pis pis düşündürüyor yoksa bugün farklı bir galibiyet alabileceğimize inanıyor ve takımıma güveniyorum.

Gazamız mübarek olsun :)

bonaventure dedi ki...

@varol döken

calderonun tribünlerinden birinin altından yol geçiyormuş. 1. fotoda o yoldan sanırım.

Unknown dedi ki...

montun altındaki kot uyum sağlamış boyundaki kaşkol ayrı bi hava katmış çaktırmadan gözüken ve bende burdayım diyen kemeri saymıyorum bile ...fotoğrafın kötü yanıysa zamanlama hatası sebebiyle çerçeve ye giren ticari araba pegaso olsaymış daha güzel olurmuş :)

cisco dedi ki...

ceket de fena degilmis cidden. gerci biraz c.ronaldo ceketi gibi duruyo ama, neyse :)

varol döken dedi ki...

@bonaventure
eyvallah... tahmin ettim de, insan neden onun üstünde değil de altında resim çektirir merak ettim:)

PENNEARABIATA dedi ki...

@varol döken

tünelin üstü değil kardeşim kendisi meşhur da ondan :)

varol döken dedi ki...

@pennearabiata
tünel artık daha meşhur:)

Laqnes dedi ki...

abi ruyamda seni bu ceketle gordum keita'nin golune seviniyodun. macta 2-2 bitiyordu.

Murat1905 dedi ki...

:D Laqnes 2 gol eksik oldu ama rüyan büyük genel olarak tuttu.

Ali abi, gözlerim 1.golü yedikten sonra seni ve Bülent abi'yi aradı nitekim Kun çok pis dalışlar yapmasına rağmen neyseki Barça maçındaki gibi formsuzdu ve sizin sahaya girmenize gerek kalmadı. Selametle gelin ki belki şimdi İstanbul'dasınızdır.