12 Mart 2010 Cuma

2010 FORMULA 1 ŞAMPİYONU?


10 yorum:

Schumy dedi ki...

Massa olsun.

Alonso, Raikkonen veya Schumacher olursa üzülürüm.

Unknown dedi ki...

Dunyanin en antipatik yariscisi Alonso olmasin da kim olursa olsun abi.
Gonlumuzden gecen Schumy'dir tabi, o ayri.

Cengizhan TÜRKİŞ dedi ki...

Michael Schumacher'i izlemek ve her ne kadar sevmesemde Alonso'yu Ferrari'de görmek müthiş olacak.

sukullaci dedi ki...

ferrari testlerde çok formdaydı, alonso gibi yetenkli bi pilotla kolayca şampiyonluk gelir. schumiyi 99 dan beri destekledim ama mercedes e geçmesi benim için çok üzücü olu. yıllarca düşman kabul ettik adam şimdi yarışmaya başladı. FORZA FERRARI!

Unknown dedi ki...

Ben de 97'den beri takip ediyorum F1'i, daha il yarıştan beri de M.Schumacher ve Ferrari taraftarıyım O bırakınca da sırf alışkanlık diye takip ettim, Kimi'nin şampiyonluğuna sevindim Massa'nın kaçan şampiyonluğuna yıkıldım ama hiçbir zaman Schumi&Ferrari günlerindeki heyecanı alamadım. Şimdi Schumi geri döndü ama Mercedes ile. İki arada bir derede kaldım resmen. Ne yapalım Ali abi sen söyle? :))
Alonso nefretim had safhada olduğundan pilotlarda Schumi takımlarda Ferrari'yi destekleyecem sanırım ama oyumu üzülerek Alonso'ya verdim. İnşallah efsane beni yanıltır.

Unknown dedi ki...

@Schumy
Kardeş Raikkonen zaten yarışmıyor bu sezon. Ferrari kendisini yarı yolda bırakınca, iddialı takımlarda da yer bulamayınca rallide deniyo şansını ama başı orada da taklalardan, arızalardan, kazalardan kurtulmuyor :))

T.G dedi ki...

Massa'nın şampiyon olmasını isterim.Geçen sene yaşadıklarından dolayı bu sene hırs yapabilir.Umarım Massa olur...

Minero dedi ki...

Kimin şampiyon olacağını bilemem ama bir dolu tanımadığımız yeni yarışçının katıldığı ve çok şey beklediğimiz en az 3-4 yarışçının olduğunu göz önüne alırsak çok çekişmeli bir sezon olacağını düşünüyorum. Benim favorim demeyelim de aklımdan geçen isim Vettel. Schumacher izleyerek Formula 1 sevmiş biri olarak geri dönüşünü duygusal buluyorum ve kocamış kurt misali kedi köpeğe maskara olmamasını diliyorum. Ne olursa olsun efsane bir sezon olacağıa benziyor. Şampiyonu da daha çok takımların performansı ve taktikleri belirleyecek gibi görünüyor...

blogger dedi ki...

keşke vettel olsa ama alonso olacak

outlawtorn dedi ki...

gönlüm schumacher, mantığım alonso dior.