9 Mart 2010 Salı

HAKEM HER YERDE HAKEM


Dün gece Bülent Yıldırım'ın görmediği eller konuşuluyor. Bir de gören(!) hakemler var. Video dün geceki Valencia-Santander maçından. Hakem Turienzo Alvarez Valencialı Navarro'yu topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle 2.sarı karttan oyundan atıyor. Doğru mu? Bence değil. Böylesi de var işte!

7 yorum:

mischa dedi ki...

İnsanın siniri bozuluyor.

FatihE dedi ki...

Ne yapalım yani? Sineye çekelim o zaman. Çokmu zor yanlışa yanlış demek? Çok mu zor Koray Aslan hırsızdır demek?
Ben bir G.Saraylı olarak diyorum mesela penaltının uydurma olduğunu, eyyamın tavanına vurduğunu, hakemin ikinci yarı E.şehiri katletmek için sahaya çıktığını ama bizimkilerin oynamadığını.

Ama tam yerine geldi bunuda söyleyelim;

Hırsızın hiç mi suçu yok be kardeşim?

Melih Carter dedi ki...

bu pozisyonda bence sari kart agir oldu ama bizim macta tamamen adamlar kasitli mudahalede bulundular, hele gol pozisyonunda, "al da gotur topu" derecesindeydi, yazik oluyo gercekten, iddia ediyorum son dakikalarda hakem o "el" i gorseydi, 2. yari 0-0 baslasaydi galatasaray galip gelicekti bu macta, hadi en kotu senaryo beraberlik olcakti, sampiyonluk yolunda alinan cok agir bi yara oldu bence, artik puan kaybetme luksu de kalmadi

KafKaf dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
FatihE dedi ki...

yagmur-mehmet..

Kardeşim, ne demişiz yukarıda;
"Ben bir G.Saraylı olarak diyorum mesela penaltının uydurma olduğunu, eyyamın tavanına vurduğunu, hakemin ikinci yarı E.şehiri katletmek için sahaya çıktığını ama bizimkilerin oynamadığını."

Bence sende işine gelmeyenleri görmek istemiyorsun.

Ellerin konuşulmasına gelince,
Futbol ayakla oynandığı için olmasın sakın.

KafKaf dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
PENNEARABIATA dedi ki...

@yağmur-mehmet

maç devam ederken, o el pozisyonunun hemen ardından yazdığım bir tweet'i burda genelleme olarak göstermen de çok doğru olmuş!!