13 Mart 2010 Cumartesi

TAM PANSİYON SCHUMI

Formula 1'de sezonun ilk büyük yarışı yarın koşulacak. Bugünkü sıralama turlarında Red Bull'dan Vettel en iyi zamanı yaptı ve pol pozisyonun sahibi oldu. Tüm gözler üzerinde olan, 3 yıl aradan sonra nasıl bir performans sergileyeceği merak edilen Michael Schumacher ise 7. en hızlı isimdi. Şimdi büyük bir sabırsızlıkla yarınki büyük yarışı bekliyoruz. Pilotlar da aynı şekilde eminim. Bu geceyi nasıl geçiriyorlardır bilmiyorum ama yarın akşam milyon dolarlık adamlar kesin partilerle üzerlerindeki stresi atacaklardır. Aşağıda Schumi'nin Bahreyn'de kaldığı villa görülüyor. Efsane pilot geceliği 5600 dolar olan villada toplam 5 gece kalacak. Ufak bir parti Schumi'ye de yakışır hani! Ama önce podyum bekliyoruz kendisinden.

3 yorum:

raicem dedi ki...

schmacher podyum hedefi için gerçek dışı dedi sıralamalardan sonra ama belli olmaz tabi. mercedes'in düşük ağırlıkla tur atmakta sıkıntılı olduğu sezon öncesi testlerde kabul edildi. yarış sırasında diğer takımlara yaklaşmaları muhtemel. ross brawn'ın bir taktik dehası olduğunu unutmayalım.

T.G dedi ki...

Schumacher'in podyum görmesi çok zor gözüküyor.Araçları istedikleri seviyede değil ama podyum göremeyecek kadarda değil..Açıkçası Ross Brown olmasa podyuma imkansız derdim ama yine de bir ihtimal daha var diyorum..

sukullaci dedi ki...

iyide taktik dediğimiz olayın %90ını oluşturan olay olan pit-stop stratejisi ortadan kalktı. artık yakıt doldurulmuyo araçlara sadece lastik değiştirmek için pit-stop yapılıcak ki buda çok önemli taktikler oluşturmak için yetersiz.