6 Nisan 2010 Salı

AH PAPATYAM VAH CÜMBÜR CEMAAT AİLE!

Star TV'nin ayrı bir yeri vardır gönlümüzde. Buna sebep olan da, bana göre Star'ın Star olmasını sağlayan başlıca olguyla aynı şeydir aslında. Nedir? Şampiyonlar Ligi'dir. 16-17 yıldır o muazzam müziği dinleterek bize az sonra futbolun en güzel yemeklerinden birinin sunulacağının müjdesini vermişlerdir. Belki de futbolu yeni nesillerin daha da sevmesini sağlamışlardır bu yolla. Ama son zamanlarda artık kendilerine kızıyoruz, sinirleniyoruz. Çünkü salı akşamlarımızı bizden çaldılar. Bize artık çok görüyorlar. Belki D-Smart sattırmak için yayınlamıyor belki de Papatyam'ı daha çok reyting aldığı için bu maçlara tercih ediyorlar. Bilmiyorum. Bildiğim tek şey yöneticilerin tüm eleştirilere kulak tıkadığı. Ancak böyle yaparak birçok insanı D-Smart'tan daha da soğutuyor ve almamaları için motive ediyorlar. Ayrıca Star spor servisinde çalışan arkadaşların da bu geceki maç açık kanaldan yayınlanmadığı için üzgün olduklarını umuyorum, tahmin ediyorum. Çünkü böyle bir eşleşmeyi yayınlarken, hele ki ilk maçı izledikten sonra daha çok insana ulaşamayacakları için mutlaka üzgündürler. Son olarak da diyorum ki, sadece bu gece biz futbol aşıkları değil Papatyam'ın ve Cümbür Cemaat Aile'nin oyuncuları bile oturup Barcelona-Arsenal maçını izlemezse ne olayım!

12 yorum:

SİYAH ULAN! dedi ki...

Stara alternatif olarak Tivibu üzerinden SAT1 kanalını izleyebilirsiniz; ŞL ve Avrupa Ligi maçlarının çoğunu yayınlıyorlar

bonaventure dedi ki...

en kısa zamanda tmsf tarafından el konulması dileğiyle.

hagibaba dedi ki...

kesinlikle haklısın inadına d smart falan almıyoruz
sadece inat uğruna
devam etsinlerde görsünler

non of your business dedi ki...

papatya kadar başlarına taş yağsın diyorum.daha başka bi sürü küfürlerim var da onu arayıp star'a söylüyorum.
ya Allah aşkına kim izler bu papatyam'ı,delirmemek elde değil.
organize bi tepki vermek lazım.gerçi bu akşam santralleri iptal olur da.çok da tınlamıyorlar anlaşılan.
sanırım d-smart'la sağlam anlaşma yaptılar.fırsat simsarlarının da başına papatya kadr taş yağsın.

Arkhe dedi ki...

Biz de forumlardan, bloglardan kendi kendimize küfür ediyoruz işte. Ben de dahil tepkimizi belli etmekten anladığımız bu.

sunshine dedi ki...

Ben yazabildiğim ulaşabildiğim tüm mail adreslerine tepkini gösterdim hiç bir işe yaramayacağını bile bile.Umarım Aydın Doğan'ın sonu Cem Uzan'a benzer diyerek nokta koyayım.

Kalau dedi ki...

maçı izletmeyi geçtim ben. gece 00:20'de CL özel programı vardı yayın programlarında,saat 01:30'a kadar bekledim,onu da yayınlamadılar!Bende cümbür cemaat hepsine sevgilerimi yolladım!Kimse almasın d smartı da ellerinde patlasın şampiyonlar ligi!!

Adsız dedi ki...

ATDHE.net
varken kim takar Star Tv'yi

varol döken dedi ki...

@sevgili arkhe
d-smart alacak param olduğu halde almayarak hatta fenerbahçe'nin bütün maçlarını bile verse almayacağıma yemin ederek tepkimi koydum, star'a da yazdım cevap falan, uefa kupası finalini vermeyen show'a da yazmıştım, gidip kapısında bayrak sallayamam, kafam girsin bu yönetim anlayışına diyip geçiyorum:) maçı izlemeye karar verirsen, taksim'de hayal kahvesinin çaprazında etap birahanesine bekliyorum, ilk biralar benden:)

tofi dedi ki...

evet siz adında spor olup-eko spor- spormaxi bile veremeyen, her ay 100 tl alıp, ofsayt cizgisini bile düz cizemeyen ciciturk alın...ne de olsa keita cigiturkte dogru, güldürmede üstad metin akpınari bile gecti:)

Sabaha Kadar Futbol dedi ki...

Maçları ya (Spormax'in Premier League maçlarını şifreli yayınladığı gibi) uydudan yayınlarsın ya da hep açık kanaldan yayınlarsın. Maç sonuçlarına göre, Türk takımlarının oynayıp oynamamasına göre karar vermezsin. Bir çok kişiye maçlar D-smart'ta olacak diye kandırıp decoder sattılar sonra baktılar Bank Asya hariç hiçbir maçı alamadılar. Daha sonra decoder harici kesinlikle ek para verilmeyecek diye reklam yaptılar, şimdi her servis ek ücrete tabii ve bunlar sadece son 1-2 yıl içerisinde oldu.

Bu sene başında da, hem Avrupa Ligi hem de Şampiyonlar Ligi maçlarını D-Smart'tan yayınlayacağız diye açıklama yaptılar sonra baktılar reklam gelirleri çok düşük hemen haftada 1 Türk takımının maçını açık kanaldan yayınlamaya başladılar. Ya neden 1 be kardeşim.

http://sabahakadarfutbol.blogspot.com/2010/02/yeter-star-tv-yeter-sampiyonlar-ligi.html

GrandVizier dedi ki...

Sabaha kadar futbol nickli arkadaşım, reklam geliri düşüklügünden değil uefanın kuralından dolayı starda yayınlamak zorunda kaldılar cünkü, uefa yayın hakları yönetmeligi gereğince yayıncı kuruluş o ülke takımlarının her hafta en az 1 maçını acık kanaldan yayınlamak zorunda.
Yani onlar bunu biliyodu ve son ana kadar acıklamama sebepleri malum decoder satmak