19 Nisan 2010 Pazartesi

BARÇA'YA ŞİMDİ DE INVICTUS MOTİVASYONU

Maçlara giderken otobüste takıma Cold Play dinleten, geçen sezon Roma'daki şampiyonlar ligi finali öncesinde soyunma odasında Gladyatör filminin görüntüleriyle hazırlanmış kliple takımını gaza getiren Guardiola yaklaşık 1000 km'lik Barcelona-Milano yolculuğu sırasında da Invictus'u izletmiş. Nelson Mandela'nın halkına seslendiği gibi herhalde Guardiola da futbolcularına Milano'ya vardıktan sonra "Buralara çok kolay gelmedik. Yolumuz çok uzun ve zorluydu. Ama biz yenilmezuk. Bunun da sonu zafer olmalı!" mı diyor acaba?

Yok yok öyle demiyor. "14 saatlik bir otobüs yolculuğunu şampiyonlar ligi yarı finallerini evimden izlemeye tercih ederim." diyip ekliyor; "Allah'tan Inter, Cska Moskova'yı elemiş aksi halde bu şartlarda Moskova'ya gittiğimizi düşünsenize!"

Bu arada Barcelona'yı Giuseppe Meazza'da desteklemek isteyen 350 taraftara da 8 otobüs tahsis edildi. Bu akşam yola çıkan taraftarların yerel saatle 10:00 civarında Milano'da olmaları bekleniyor. Bunun bir de dönüşü var. Olsun, güzeldir ya otobüs seyahatleri, hele ki bir amaç uğruna birlikte olduğunuz insanlarla seyahat etmek daha güzeldir.

7 yorum:

Doğan Kelleci dedi ki...

"14 saatlik bir otobüs yolculuğunun ardından maç oynamak yerine şampiyonlar ligi finallerini evimden izlemeyi tercih ederdim."
Abi bu cümlede bir yanlışlık yokmu? Yoksa benim uyku vaktim mi geldi?
Yanlışım yoksa Pep, "14 saatlik otobüs yolculuğunu yarı finali evde izlemeye tercih edecek" bir laf etmiş diye biliyorum.

Yanılıyorsam affola... :)
Son olarak büyüksün ve özelsin Pep.

PENNEARABIATA dedi ki...

@Doğan

Tabii tabii yarı final. Öyle yazdım diye biliyordum farkında değildim, düzelttim. Sağolasın.

Doğan Kelleci dedi ki...

Abi özür dilerim ama sorun yarı final/final mevzusunda değil de neyi neye tercih edeceğiyle ilgiliydi.
Yani Pep, "evde maç izlemek yerine 14 saatlik yolculuğu tercih ederim" dememiş mi?
Siz "14 saatlik yolculuk yerine yarı finali evde izlemeyi tercih ederim" yazmışsınız.
Sıkıntı burada...

aydın dedi ki...

Abi uyarıyı bir daha oku bence :)

Murat dedi ki...

@Pennearabiata

Yine düzelmemiş, doğrusu şöyle olmalı herhalde; "14 saat otobüs yolculuğunu, Şampiyonlar Ligi yarı finalini evde televizyonda izlemeye tercih ederim." Oysa sizin cümlenizden tam tersi anlam çıkıyor; sanki, maçı oynamak yerine evde tv'den izlemeyi tercih ediyor gibi...

ibrahim dedi ki...

yok, olay yarı final değil, Pep evde seyredeceğime 14 saat yolu çekerim anlamında birşey söylemiş sanırım. :)

PENNEARABIATA dedi ki...

Hahaha ya ben de ispanyolcam iyidir derdim :) ne cumleymis yahu altından kalmamadık bir türlü :) UEFA affetsin beni! Ben herhalde o cümleyi böyle anlamak istemisim. :)