15 Nisan 2010 Perşembe

SILVA REAL'E, TOPAL VALENCIA'YA

Barcelona mağlubiyeti sonrası hem teknik direktör hem de futbolcu transferinde kazanlar kaynamaya başladı Madrid medyasında. Yemekte bugün David Silva var. Birinci sayfada Valencialı futbolcunun 10 yıl önce Real Madrid formasıyla verdiği poz yer alıyor. 14 yaşındayken Madrid'de 5 gün kalan ve denemelerden geçirilen David Silva'ya yetkililer "Seni arayacağız" demişler. Marca, Silva'nın 10 yıldır halen o telefonu beklediğini söylüyor. Real Madrid kulübü şimdi o beklenen aramayı Dünya Kupası başlamadan önce yapacağa benziyor. Para ödemeden kadrolarına katacakları adam için şimdi 25 milyon euro çıkacak kasalarından. Perez'e koyar mı? Koymaz tabii ki! Onun gibi sövüşlenecek adam da az bulunur bu piyasada. Valencia, Silva'dan gelecek paranın bir kısmıyla da Mehmet Topal'ı alır artık.

Eğer o telefon çalmazsa Hakan Altun'dan David Silva'ya aşağıdaki şarkıyı yollarız;

Telefonun başında çaresiz bekliyorum,
Bekliyorum ama çalmayacak biliyorum.
Yüreğim diyor ki boşuna bekleme,
Aramaz gururundan seni çok sevse de.
Herşeye sahip olabilirsin ama,
Aşkımız servettir bilmelisin.
Hala beni seviyorsun,
Bunu sen de biliyorsun.
Niye beni aramıyorsun?
Ben seni bir anlık degil,
Bir ömür boyu ararım,
Gururum umrumda degil!

3 yorum:

Mert Kuyumcu dedi ki...

Merhaba,

Uzun sayılabilecek zamandır blogunu takip ediyorum. Topal ciddi ciddi gidici gözüküyor ve hatta Arda - Kewell ikilisi de sezon sonu Galatasaray'ı terk edecek gibi. Bu konu hakkında belki daha sonra uzun uzadıya konuşuruz.

Hakan Altun'un şarkısı da fotoğraf sürprizine ayrı bir hava katmış doğrusu :)


TTA'ya beklerim.
Sevgiler.

CaRtMaNtR dedi ki...

Valencia yönetimi Perez gibi bonkör alıcı bulmuşken 35'ten aşağıya satmazlar bence Silva'yı :)

aks111 dedi ki...

Silva bence 25 eder zaten perez olsada olmasada :).Mehmet topal olayıda doğru olabilir çünkü marchena oynuyor ön liberoda valencia nın :).Manuel fernandez ve maduro gibi bence pek yeterli olmayan oyuncuları var zaten yeterli olsalar kırk yıllık stoper marchenaya formayı vermezlerdi :).Orda tek oynatabildikleri oyuncu banega o da çok teknik oyunu ileriye yıkabilen bi oyuncu ve mehmet topal la da onun yükünü hafifletmeyi düşünüyorlardır.He silva nın yerinede transfer yapıcaklar mı diye sorarsakta tabiiki hayır.Dominguezi boşuna almadı bu adamlar planlama denen şey bu demekki :).