28 Mayıs 2010 Cuma

50 CENT OLMUŞ 25 CENT

Curtis Jackson'ı ilk gördüğümde gözlerime inanamadım. Amerikan film sektöründeki bu azme hayranım. Yeni filmindeki rolü için 9 haftada 25 kilo vermiş. Sadece sıvı ile besleniyormuş ve hergün 3 saatini koşu bandının üzerinde geçiriyormuş. 50 Cent, 2011'de gösterime girecek olan filmde kansere yakalanan bir Amerikan futbolu oyuncusunu canlandıracak. Rekor sanıyorum Makinist filmindeki rolü için 29 kilo veren Christian Bale'de.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

İnanılmaz cidden. Ama pek sağlıklı da değil bu yaptığı sanıyorum. Bale Makinist'te sadece elma ve konserveyle beslenmiş ve hatta 4-5 kg daha verebilirim isterseniz filan dmeiş. Ama artık suyunu çıkarma işin yeter demişler :) İnşallah bu film de başarılı olur da bu kadar eziyete değer.

liverpoolandkop dedi ki...

Görsel olarak istediklerinde her haltı yapan adamlar, sağlıkla uğraşacaklarına bu zayıflama olayını da bilgisayarda halletseler ya.

julien sorel dedi ki...

ali abi ne azmi allahaşkına, adamlar film başına 2 milyon $ alıyor. o kadar parayı bana versinler 6 ay boyunca kibrit kutusu kadar peynirle beslenmezsem terbiyesizim.

CaRtMaNtR dedi ki...

Christian Bale'in Makinist'ten sonraki filminin Batman Başlıyor olduğunu ve çekimler arasında 1 yıldan az zaman olduğunuda göz önüne almak gerekir bana kalırsa.

MaX CadY dedi ki...

@CaRtMaNtR
Batman Begins'in çekimlerinin Makinist'ten 6 hafta sonra başladığı efsanesi var ama ne kadar doğru bilemem.

seanpenn dedi ki...

mandela filminde oynayan jennifer kate hudson adlı hanım kızımız 30 kilo vermiş.ancak film içinmi kendi içinmi faydalı olmuş tartışılmaz bile zira 92 kilodan 62 ye inmiş.bale esir bi savaş pilotunu oynadığı rescue dawn filmi içinde 25 kg vermiş.