20 Eylül 2010 Pazartesi

KASAP UJFALUSI


"Fotoğraflar herşeyi anlatıyor. Bu tarz durumlarda sorumlunun kim olduğunu açık bir şekilde göstermenizi istiyorum. Bu yeni birşey değil. Olmaya da devam edecek. Ancak eğer böyle durumlar için bir kasıt söz konusuysa ve elinizde kanıt varsa bunu açık bir şekilde insanlara sunun."

Guardiola'nın maç sonrası basın toplantısına katılan gazetecilerden ricası. Yıldız futbolcusu Messi'yi maçın son saniyelerinde ciddi şekilde sakatlayan Ujfalusi'nin hareketini cümle alemin görmesini istiyor. Haklı da. Hareket kasıtlıydı. İspanyol basınının sayfaları Messi'nin davul gibi şişmiş bileğinin fotoğraflarıyla dolu. Korkulduğu üzere kırık olmaması sevindirici tabii ki. Ancak sedyeyle sahayı terkederken yaşadığı, kırık bir kemiğin vereceği acı kadar yoğundu. En az 15 gün yok. Bu süre içinde Barcelona'nın 3 La Liga, 1 şampiyonlar ligi maçını kaçıracak.

6 yorum:

twi dedi ki...

abi çok afedersin de büyük son of....

betman dedi ki...

twi keşke tamamlasaydın cümleyi.hatta büyük puntolarla yazmak lazım türkçesini.şu an yazmamak için zor tutuyorum kendimi.

Adsız dedi ki...

bence bu tip durumlarda; mesela messi sahalara dönene kadar ceza verilsin ujfalusiye tabi eğer kasıtlı olduğu kararına varılırsa ki bu hareket kasıtlıydı.

julien sorel dedi ki...

ayı oğlu ayı;

http://www.elpais.com/recorte/20100920elpepudep_2/LCO340/Ies/Messi_lesionado.jpg

İsmail dedi ki...

Bu tarz kasaplar hep böyle büzükleri yetmeyince çirkefleşiyorlar..

Vereceksin 5 6 maç cezayı görecek şerro...

QuaresmA dedi ki...

Ya tabi hoş bir durum değil ama şu hareket Messi'ye değil de Serdar Topraktepe'ye yapılsaydı tepkiler bu boyuta erişecek miydi ?

Bu adamlar bu kadar parayı sırf haftada 5 gün antrenman için, haftada 1-2 kez de sahada max 90 dakika koşmak için almıyor. Riskli bir iş yaptıkları için alıyorlar, yani bu tarz şeyler olağan. Çok gaddarca olmayacaksa: futbol erkek oyunu.