10 Aralık 2008 Çarşamba

RONALDO CORINTHIANS'TA

M. City, PSG (hatta BJK) derken Ronaldo Corinthians'la anlaştı. Yeni yeni form tutan biri için en akıllıca hareket olmuş. Corinthians 2. ligde geçirdiği sezonun ardından tekrar 1. ligde. Zora gelemeyecek olan Ronaldo için ondan çok fazla birşey beklemeyecek olan Corinthians en biçilmiş kaftan. Ancak Flamengo taraftarları bu duruma çok sinirlenmiş. Ronaldo form tutmak için Flamengo ile antrenmanlara çıkmıştı. Kulüp başkanı Marcio Braga "ona kapılarımızı açtık, bizimle antrenmanlara çıktı. Ama bir teşekkür bile etmedi" demiş. Flamengo taraftarları da tepkilerini kulüp binasının önünde aşağıdaki videoda gösteriyor.

1 yorum:

mustafa taha dedi ki...

Aslında Ronaldo ile birlikte takımın son iki haftada aldığı beraberlik ve mağlubiyetlerle birlikte Copa Libertadores vizesi alamamasına da kızgın taraftarlar. Tabi bir de kendilerini keriz yerine konmuş hissediyorlar. Sen o kadar, "Fica Ronaldo; Ronaldo Kal" diye kampanya düzenle sonra da "çocukluğumdan beri Flamengolu'yum" diyen adam gitsin Sao Paulo'dan bir takımla anlaşsın.
Corinthians, Ronaldo'dan fazla birşey beklemeyecek tespitine katılmıyorum. Onlar, "biz geçen sezon Serie B'deydik ama bizi unutmadınız umarız" havasında olacaklar. Ki ilk bomba bu transfer oldu. Ne de Brezilya'nın en iyi tribününe ve taraftarına sahip kulübünden bahsediyoruz...