22 Ocak 2009 Perşembe

FERGUSON ŞAMPANYA PATLATTI, MOURINHO KÜFÜR ETTİ


Sir Alex Ferguson takımının Derby County'i Lig kupasında eleyip finale yükselmesinin ardından çok mutluydu. Soyunma odasında pek alışık olmadığımız görüntüler sergileyen Ferguson oyuncularıyla şampanya patlatarak zaferi kutlamış.


M.United'ın soyunma odasında bunlar yaşanırken Inter'de ise farklı olaylar yaşanmış geçtiğimiz haftasonu. Inter'in ligde deplasmanda Atalanta'ya 3-1 yenildiği maçın ardından Jose Mourinho soyunma odasında oyuncularına "bok yığınları" diye bağırmış. "1 şampiyonluk yaşadınız. 2. şampiyonluğunuzda zaten lig falan oynanmadı. 3. şampiyonluğunuzu da son dakikada zar zor kazandınız. Ne biçim adamsınız siz bok yığınları" diye bağıran Portekizli'nin meşhur defterini de çöp kutusuna fırlattığı söyleniyor. Mourinho tam anlamıyla dellenmiş.

4 yorum:

Bahadır dedi ki...

Defter gittiyse durum vahim !

aşkın dedi ki...

Takdir ediyorum.O kadar para kazan, şampiyonluk garanti, altı üstü bir maç kaybedilmiş, en önemli rakip güçlü takımla oynuyor, futbolcuları küstürme pahasına bu tepkiyi veriyorsun.
Bununla birlikte şikayet etmeye hakkı yok, ona bu parayı yalnızca Chelsea - Real - Inter verebilirdi.
Birnden kovuldu, diğeri çağırmadı ve sonuncusuna kaldı.

Adsız dedi ki...

yalnız dedikleri çok doğru . şimdi 2005 06 zaten kofti şampiyonluk yoksa şampiyon juventus idi. 2007 desen o da kofti. juventus yok milan - bilmemkaçtan başlamış zaten ligde yok. geçen sene milan ve juventus yaralarını saydı. yani 3 tane haybeden şampiyonluk.

Genç Arsenal dedi ki...

mourinhoyuda interi de günahım kadar sevmem. ikisinin de dibine kibrit suyu. karşılarına kapanmayan bir takım çıktı darmadağın oldular. inşallah diğer kulüplerede ilham kaynağı olur.