17 Şubat 2009 Salı

REAL MADRID'İN RONALDO AŞKI

Real Madrid'in Ronaldo ısrarı ile ilgili küçük bir toparlama yapalım ve Başkan Boluda'nın yaptığı son açıklamaları aktaralım.

Cristiano Ronaldo'nun Real Madrid'e transfer olacağı haberleri özellikle geçen yaz tüm avrupa transfer piyasasını domine etmişti. Ama transfer sezonunun sona ermesiyle Ronaldo yine takımı Manchester United'ta kalmıştı. Real Madrid kulübü bu arzusundan hiç vazgeçmedi ve son haftalarda transfer dedikoduları yine ayyuka çıktı hatta önsözleşmenin yapıldığı bile iddia edildi. Manchseter United kulübü her zaman Ronaldo'nun arkasında dursa da İspanya'dan gelen haberler Old Trafford'dan Santiego Bernabeu'ya yolculuğun bu yaz olabileceğini gösteriyor.


İspanya'da bir programa konuk olan Real Madrid Başkanı Vicente Boluda Ronaldo ile ilgili bir soru üzerine "Ben kendimdem çok eminin Ronaldo'yu bu yaz Bernabeu'da göreceğiz" dedi. Geçtiğimiz günlerde Real Madrid kulübünün Ronaldo'nun transferi için bankadan 70 milyon euro kredi aldığı da iddia edilmişti.

Boluda programda diğer konulara da değinirken, bu yaz yapılacak başkanlık seçimlerine girmeyeceğini tekrarladı. Boluda en güçlü adaylardan Florentino Perez ya da başka birinin kendisine şu anki teknik direktör Juande Ramos'un sözleşmesini uzatmasına izin vereceğine inandığını da belirtti. Aralık ayında Bernd Schuster'in görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Ramos'un sözleşmesi bu yaz sona eriyor. Boluda da Ramos'un sözleşmesini başkanlık seçimleri öncesi uzatma çabasında. Ramos'un göreve gelmesinin ardından Real Madrid Barcelona'ya yenildikten sonra üstüste 8 maçtan galibiyetle ayrıldı.



C.RONALDO'NUN YENİ SEVGİLİSİ

2 yorum:

Adsız dedi ki...

real madridliler çok emin bu transferden Ali Okancı. Hatta gizli anlaşma bile yapıldığı söyleniyor. bu spekülasyonları uzun zaman önce yazmıştım. neden olmasın?

http://seyfettintarantino.blogspot.com/2009/01/cr9.html

Zafer dedi ki...

Bu iş "aşk" tan öte tehlikeli bir "takıntı" haline geldi. Manchester'ın Ronaldo'yu satmaması durumunda Real'in ne tür sapıklıklar yapabileceğini düşünmeye başlamak gerek. Bu yaz eğlenceli geçecek gibi.