1 Mart 2009 Pazar

ARSEN'ALİM TEK TEK

Golsüz beraberlikler kralı olduk çıktık. Fulham maçı da 0-0 bitince ligde üstüste 4. beraberliğimizi aldık. Haftaiçinde kazandığımız Roma maçında da golü penaltıdan bulmuştuk. 1993 Ekim'inden bu yana en kötü gidişatı sergiliyor takım. Arsene Wenger'in 12 yıllık yönetiminde ilk kez ligi ilk 4 içinde bitirememe tehlikesiyle karşı karşıyayız. Şampiyonlar liginin son bileti için Aston Villa ile çekişiyoruz ama puan farkı 5 ve 1 maçları da eksik. Hücum hattında Van Persie, Arshavin, Bendtner gibi isimler tekerleğin iyi bir şekilde dönmesini sağlayamıyor. Adebayor varken de sıkıntı vardı ama O'nsuz da bu iş hiç olmuyormuş anladık.

Arsene Wenger "gol yollarındaki sıkıntımızın sebebi psikolojik" diyor. Bu yorum bana kendimden birşeyler hatırlatıyor. Arsenalli oyuncuların derdi bende de var aslında. Ben de PES serilerinde mükemmel gol ararım hep. Sıradan bir gol atamıyorum ne bileyim topu kanattan taşı orta yap vur gol olsun bana göre değil. Verkaçlar, bol pas yapmam, çalımlar atmam lazım, kaleciyle karşı karşıya kaldığımda bile vurmak gelmiyor içimden, onu da geçmeliyim. Ama sırf bu hırsım yüzünden çok maç kaybediyorum.

5 yorum:

selaminko dedi ki...

henry gibi bir adamı bu formada izlemiş bu gözler Bendtner denen adamı bu forma içinde görmeye dayanamıyor. Kasımpaşaspor'da bile oynayamayacak adam Arsenal'de şans buluyor ya ne diim.

Genç Arsenal dedi ki...

bedntner mi kasımpaşada oynayamaz. bendtner hangi süper lig takımında oynarsa oynasın anadolu ise ilk 5 e sokar. 4 büyük ise şampiyon yapar. ligimizde oynanan futbol basit. 2 stoper arasında al-ver paslar. ardından ileriye şişir. ilerde bendtner olduğunu düşün.

tuncaua dedi ki...

Ali abi,güzel gol atmak için yanlış takımı almışsın ki sen.Al İnter'i Zılo'yu sol Adriano'yu da sağ kanada koy bak neler oluyor :D

Ayrıca Bravery'si ve Curve'ü yüksek forvetleri olan takımları seçmelisin.Response'u yüksek olan Nistelrooy gibi forvetler de yandan gelen toplarda daha rahat voleye yatarlar ;)

SLaSH dedi ki...

Ali Abi,
Pes serisinde kaleci çalımlama hastalığını yenmenin kolay bir yolu var:
İddialı oynayacaksın ama hırslı da olacaksın; bu kaleci çalımlama isteği yüzünden kaybedince bir dahaki sefere kaleciyle yüzyüze iken Allahuekber diye basarsın O tuşuna.

PENNEARABIATA dedi ki...

henry gittiğinden beri arsenalla oynamıyorum arkadaşlar. milanla takılıyorum bu aralar.