6 Nisan 2009 Pazartesi

BATUHAN SÜRESİZ KADRO DIŞI

18 yaşında. Beşiktaş'ın altyapısından yetişti. Siyah beyazlılar pişsin diye kendi evlatları Rıza Çalımbay'ın yanına verdi O'nu. Eskişehirspor'da genelde ilk 11 çıktı sahaya, goller attı, iyi maçlar çıkarttı. Fatih Terim güvendi sonra O'na. Milli kadroya aldı, hatta İspanya maçında son dakikalarda da görev verdi. Ardından dün Fenerbahçe maçında oynadı ve golünü de attı. Derken bugün, maçtan önceki gece İstanbul'daki otelinden gizlice ayrılarak 3 buçuğa kadar Kuruçeşme'deki bir mekanda eğlendiği ortaya çıktı. Bunu maçtan sonra duyan Rıza hoca süresiz kadro dışı bıraktı Batuhan'ı. Eskişehirspor hafif mi geliyor(!) acaba artık Batuhan'a? Ne de olsa İspanya gibi bir takım karşısında milli formayı giydi, büyük bir topçu muydu artık yoksa kendisi? Şimdi gidip kıyaslama yapmayacağım Batuhan'ı, Rooney'nin ya da Ronaldo'nun gece hayatıyla, özel yaşamıyla. Böyle bir gaflete düşmeyeceğim. Ama burası İngiltere değil Batuhan sen de Rooney ya da Ronaldo değilsin!..

9 yorum:

Her Yol Roma dedi ki...

http://heryolroma.blogspot.com/2009/04/batuhan-karadeniz.html

varol döken dedi ki...

aşağıyı okuyana kadar dün maçtan sonra yaptığı baktım hoca panikte, merak etme gol atacağım hocam dediği için kadro dışı bırakıldığını sanmıştım...

sevmiyorum ben ama çocuğun bir tarzı var, ben sarsak bir tarz diyorum:)

ha bir de gerçekten iyi kafa topu alıyor ve ayaklarına hakan şükür'den! çok daha hakim...

memduh95 dedi ki...

sevimsiz çocuk. en hafif ifadeyle.

steven_stiffler dedi ki...

Hislerime kibarca tercüman olan bir yazı.Ben daha sert ifadeler kullanmaktan yanayım Batuhan'a...

kutay dedi ki...

entersan bir topçu, farklı bir karakter.. kendini düzeltmesi gerek dıyemem ama sen kıralık gıtmıssın eskısehır'e, besıktaş'a geri döneceksın ınsan 6 ay sıkar dişini. gece hayatı olur ama kamptan kaçmak ne. bütün gözler üzerinde..
bu donemde yaptıgı onun karıyerını berlıleyecek haberi yok...

Turgay Keskin dedi ki...

Böyle bir oyuncuyu kazanmak için ne kadar sabredilir bilmiyorum. Yetenekli, ona kimse bir şey demiyor zaten. Ama PAF takımda oynamasından itibaren bir oyuncunun saha dışı yaptıkları tartışılıyorsa ortada bir sorun var demektir. Zaten bu tavırlarına rağmen üst üste bir kaç maç kötü oynasa büyük treni kaçırabilir; ama iyi oynuyor.

Rıza Çalımbay'ın onu alıp direk takıma monte etmesi bile onun bazı şeyleri yapmasını engellememiş. Ona bu yaptığından dolayı ceza verilmemesi ise takım içinde farklı düşüncelere yol açabilirdi,o yüzden kadro dışı bırakıldı diye düşünüyorum..

Batuhan'la da bir röportaj yapmak lazım.. :]

ACY dedi ki...

yamulmuyorsam 17 yas alti dunya kupasi yari finalinde fransaya penaltilarla elendigimizde de penaltiyi atacagi koseyi topa dogru gelirken kaleciye gosterims ve sonrasinda da kacirmisti..bence uzerinde daha fazla israr etmenin bi anlami yok turk futbolu batuhana bakmiyor biraksinlar yok olsun enazndan diger genclere ibret olur..

Ventisei26 dedi ki...

Eskişehirspor fazla geldi Batuhan'a.

Karaktersiz herif ! Defolup gitsin Eskişehir'den, ne ekmeğimizi yesin ne suyumuzu içsin !

SİYAH ULAN! dedi ki...

kendini ispatlaması için büyük bir şanstı eses ve rıza hoca ama gene bir çuval inciri berbat etti. genç bir oyuncuyu silip atmak kolaydır bu yüzden ne kadar zor olursa olsun bir şekilde kazanma taraftarıyım ama batu inatla "ben piyasadan silinip gitmek istiyorum" diyor