13 Nisan 2009 Pazartesi

ERIC GERETS FRANSA'DA LİDER

Eric Gerets'in Marsilya'sı, Lyon'un 7 yıllık şampiyonluk hükümranlığına son verme yolunda çok iddialı. Lyon'un sahasında Monaco ile 2-2 berabere kaldığı haftada Grenoble'yi 4-1 yenerek Eylül ortasından bu yana liderlik koltuğunda oturan rakiplerini aşağı indirdiler. Son 7 haftaya girilirken 1 puan farkla liderler. Dananın kuyruğu sondan 3. haftada kopacak gibi. Veledrome'da Lyon'u konuk edecekler. Eric Gerets'i Galatasaray'ın başında 2005-2006 sezonunun son haftasında yaşadığı heyecan fırtınasının ardından bir yenisi daha bekliyor. Büyüksün Gerets!

7 yorum:

mondo trasho dedi ki...

sözleşmesini uzatmasına rağmen gönderenler utansın. bülent korkmaz ile nice senelere adnan polat!

Kayaoğlu 29 dedi ki...

Dogru da Gerets'in Galatasaray'da bir de 2006-2007 sezonu var. O sezon Gerets tam anlamiyla cuvalladi. Besiktas macinda yaptigi kadro hala tüylerimi diken diken ediyor. Ben de Gerets'i sevgiyle aniyorum ama o felaket sezonu da akildan cikarmamak gerek diyorum.

varol döken dedi ki...

gerets galatarasaray'da tek sevdiğim ve saygı duyduğum hocaydı, bizim stattaki sakinliği yeterdi...

gerisini de istatistikler söylüyor zaten!

bonaventure dedi ki...

2006- 2007 sezonundan hiç bahsetmeyelim isterseniz. kimler vardı o takımda? misal inamoto! ee daha ne olsun?

Quaresma7 dedi ki...

Lyon'un fixtürü çok zor şampiyon olamaz zaten ama aynı şey Marsilya içinde geçerli. Bordeaux şampi:)

jose dedi ki...

adamın elıne cıhanı,ınamotoyu,okan buruğu,tolga seyhanı,carruscayı ver sonra sampıyonluk bekle ondan.

pclion dedi ki...

Bonaventure, ona bakarsak Ina yerine oynatılabilecek bir Topal, Cihan yerine oynatılabilecek bir Uğur Uçar da vardı. Kayıp bir sezona rağmen bu adamları inatla kulübeye mahkum etmesi o sezonu tamamen boş geçirmemize neden oldu.

Bunda en büyük sorumlu yönetimdi, orda hemfikirim ama Gerets'in de elindeki kadroyu analiz etmede problemleri vardı. Hoş, ondan sonra gelenleri de gördük ya, neyse. Yine de çok severim ben Gerets'i, yolu açık olsun...