10 Nisan 2009 Cuma

FUTBOL & SEKS

İngiltere'de yapılan yeni bir araştırma .... bla bla bla... Aslında bu ve benzeri kalıplarla başlayan cümleler bana çoğu kez yalan, yavan, dolan gelmiştir. Ancak yeni bir araştırmanın sonucu biz Türk futbolseverleri de yakından ilgilendiriyor olabilir. İngiltere'de yaşayan erkeklerin yüzde 60'ı bir günde 1 saatten daha fazla süreyle "futbol" düşünüyormuş. Seks'i düşünme oranları ise 30 dakikadan daha azmış. Bu durum Türkiye'de nasıl merak ediyor tabii insan. Benim bildiğim kıvrak zekalı Türk erkeği bir yolunu bulur ve ikisini de bir arada düşünür.

6 yorum:

venezia dedi ki...

sayın okancı ayıp ediyosun ne demek biz türküz ya :)) sonuçta hatunu alıp beraber maç seyretme aktivitesi ve akabinde aile içi spor etkinlikleri kapsamında futbolu öğretme çabası nerden geliyor olabilir .? eee sonra dediğinizi duyar gibiyim.sonrası mı ?

---olaylar gelişir---

ah bi de ' aşkım ofsayt ne .? sorunsalı ' olmasa çok daha güzel olacak ama :D

bu arada fotodaki aplamız da olay hani.yani bu arkadaşla değil futbol saatlerce küçük kadınlar zulmüne bile katlanılabilir :))

ACY dedi ki...

bu tip postlara boyle fotolar koyarak bizi futbol dusunmekten alikoyanlar utansin :) taraftariz biz cekeriz cefa :)

Hüseyin A. dedi ki...

:))

varol döken dedi ki...

bu benim halı sahaya kız atmak projemle birebir uyuyor, bunu geliştireyim biraz ben:)

Murat1905 dedi ki...

Eskiden ne güzel haftada izlenecek 2-3 maç vardı! Şu anda yayınlanan maç sayısından dolayı kadınlar için durum o kadar vahim ki kadınlar futbolu yoketmek için içine sızdılar yoksa halleri duman :)

jose dedi ki...

benimde "asy'nin reklam panolarına bir hatun yaslayacaksın" düşüncelerime uyuyor bu:)