8 Nisan 2009 Çarşamba

PES 2010 YOLDA

Uykusuz geceler, büyük rekabetler, galibiyet sonrası dalga geçmeler, oyun sırasında konuşarak rakibi gıcık etme ve motivasyon kırmalar vs. Merakla bekliyorum yeni oyunu. Kankam Ersan'ı az dövmedim gamepad'le, doymazdı zavallım yenilgiye, ben de yenmeye tabii. Ha bir maç, ha bir maç daha, sabahı ederdik. Recep İvedik'in babaannesinin dediği gibi "Ersan'ım bu yeni oyun çıksın da gel bir .oyayım sana!" :)

10 yorum:

Hüseyin A. dedi ki...

kucuk buyuk gazeteci okur muhabır coluk cocuk bu play statıon muhabbetleri bu oyunla gelısen dostluklar heryerde aynı galiba :)

varol döken dedi ki...

ben de sizin gibi gamepadlere mahkum kalmış gençliği wii de fifa oynamaya davet ediyorum sayın pennearabiata bey, yalnız dikkat ediniz, elinizi tıpkı ayağınız gibi hassas kullanmanız gerekecektir, yani asıl futbol bilgisi wii'dedir:)

Genel Sekreter Vak dedi ki...

Hayattaki en büyük zevklerimdendir.Acaba yeni özellikler ne olacak,lisans alacaklarmı,lig ve takım sayıları artacakmı,şimdiden merak sardı,oysa daha 7 ay var minimum.Hayvanlar gibi oynayıp tükettik 2009'u(artık ne kadar tüketilebilirse) şimdi bekle bakalım...

Umt dedi ki...

Eger Messi bole olacaksak bu senekı pes den pek bırsey beklemıyelım.tamam ayaklar felan ıyı ama suratı cok kotu hıc benzetememısler

jose dedi ki...

of of of.

bu oyunu oynamak bir yana,adını bıle duyunca ınsanın ruhu degısıyor.

cidden blog fanları olarak bır turnuva duzenleyelım abi.

varol abı cok sevdıgı zıconun takımı cskayı alır tabı:)

sannti dedi ki...

PES 6'dan sonra hiçbir oyundan aynı tadı alamadım ne yazık ki. 2010'da da bi geriye dönüş olacağını sanmadığım için umutsuzum yine. Konsolda FIFA oynamak daha zevkli gibi 2009'da.

Mario Jardel dedi ki...

Valla yılların pesçisi olarak playstation 3 için 2009'da fifa dedim ben.. Umarım 2010'da tekrar geri dönüş yaparım pese..

varol döken dedi ki...

@mourinho
bende wii var, pes 2009'da wii de var, ben oynamadım ama fifa böyleyse herhalde o da güzeldir, alışması zor ama alışınca çok başka bambaşka bir şey wii... yani ps3 falan hala bir oyun konsolu ama wii...

wii başka işte:)

PENNEARABIATA dedi ki...

beyler azdırmayın beni valla wii alasım geldi heee

varol döken dedi ki...

ben sana bir anlatayım da gör wii yi, test sürüşüne de gün veririz:)