20 Mayıs 2009 Çarşamba

BİR İSTANBUL HATIRASI

Haber ajanslarının bugünkü final öncesi tüm dünyaya geçtiği fotoğraflardan ikisi.
İstanbul ve turist denilince akla gelen ilk yerdir Sultanahmet. Almanlar da güne Ayasofya'yı, Sultanahmet'i gezerek başlamışlar. Dede nereli bilmiyorum ama Alman olmadığı kesin, halinden de bir hayli memnun. Şu maç atkısından almak lazım ayrıca.

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın etrafında gezen teyzemse olan bitenlerin farkında mı acaba? Vatandaş geçim derdinde ayrıca, kim takar Uefa Finali'ni(mi?)!

12 yorum:

omega dedi ki...

Umarım geçim derdindeki halk bu maç sayesinde 2 saatliğine de olsa dertlerinden uzaklaşabilir...

murarty dedi ki...

Dede;sürekli Sultanahmet'tedir.Örgü örer ve satar..

Adsız dedi ki...

bunların istanbul ve türkiyeyi hep cami, hacı, baş örtüsü/çarşaf üçgeninde gösterme huyundan artık gına geldi. uzakdoguluların hepsinin ninja ve samuray oldugunu düşünmüyoruz bizler mesela

varol döken dedi ki...

evet fotoğraf seçimleri yine bilinçli... ben bir yabancı olsam ve bu fotoları görsem kafamdaki istanbul imajı humeyni iran'ından farklı olmaz... tamam süper bir imajımız yok, ben de belki en çok eleştirenlerden biriyim ama bundan da ibaret değiliz...

bilinçli olunca seçimler çok çirkin oluyor...

tofi dedi ki...

bu sene çok önemli program olan varmısın yok musundan vazgecip macı CANLI vericek show tv ye simdiden tesekkurler, gecen yil bant yayın cok iyidi!!!

fuleliyorum dedi ki...

Dede bence shaktar ın kazanmasından yana gibi duruyo

çağrı dedi ki...

Fotoğraf seçimi bilinçli ve rahatsız edici görüldüğü üzere.Ben fotoğraftaki insanlardan rahatsız olmuyorum aksine üstteki amcayla laflamak isterim.Beni rahatsız eden fotoğraftaki insanlar değil,seçimdeki artniyettir.İki fotoğraf Türkiye'deki kültürel çeşitliliği anlatmaya yetmez ama neden tek bir kesim(hangi kesim olduğu önemli değil)!
Yalnız ülkemizin anlayışı da dansöz kıyafetini ön plana çıkarıp,Avrupalılara harem fantezisi yaptırıp kendini sevdirmeye çalışmaktan öteye gidemediği için önce kendimize kızıyorum...

yok artık leBron james dedi ki...

bu konuyu bu kadar takmamak lazım.bu adamlar antalyaya bodruma da geliyorlar.özellikle ben antalyada görüyorum.orda da resim çektiriyolar.ordaki beachlerde bası kapalı oldugunu görmedim.sultanahmette bikinili kız resmi çekilicek degil ya.resimdeki amcam da teyzem de türk insanıdır.sizinde ailenizde bulunuyordur.basörtüsü kullanmayınca türk imajı degisiyorsa zaten yasa cıksın basörtüsü yasaklansın.türk imajını değiştirelim
size cevap olarak yazmadım yanlıs anlasılmasın.sadece biraz bana göre karamsar bakıyosunuz

RoDRiGo dedi ki...

Ben o dede yi tanıyorum bizim akraba adı ibrahim sefaköyde oturuyor . Kastamonuludur vay be görünce şaşırdım

ACY dedi ki...

fotograflar dunyaya istanbulu nasil yanli$ yansitirizin sonucudur kanimca.. hadi ilki tamam da o ikinci fotodaki teyzenin cekilme amaci nedir allah a$kina, o arkadaki duvar resimleri midir bizim futbolla ilgli tek yansimamiz. madem asya kitasindaki ilk ve son final olacak madem tarihi, onemli bir final hani nerde bogaz mesela..

Facchetti dedi ki...

bütün gün bizim otelin etrafında dolaştılar. Alman'ı Ukranya'lısı ama turizm bir gıdım katkısı olmadı abi bunların.

biglion dedi ki...

Show tv demişken.. Kupa merasimini bekliyoruz. Reklam var. NTVSpor'a geçip soğumayalaım diyoruz. O da ne? NTV spikeri Shakhtar'ın kupayı nasıl kaldırdığınından bahsediyor??? Dönüyoruz Show'a..5 dk sonrası stada bağlanıyor. Werder'liler madalya almaya geliyor, ardından Shakhtar kupayı alıyor. Kupa kaptanın elindeyken bir bakıyorz seremonideki herkes karşı maraton tribünün önüne ışınlanmış bir anda. Yazıklar olsun.