23 Mayıs 2009 Cumartesi

TUGAY YOU ARE MY TURKISH DELIGHT

Tugay yarın emekliğe ayrılıyor. Blackburn teknik direktörü Sam Allardyce West Bromwich karşısında Tugay'ı ilk 11'de sahaya sürecek. Allardyce "Bu bir jest olarak algılanmasın. Zaten son haftalarda iyi bir performans ortaya koyuyordu. Umarım taraftarlar O'na güzel bir veda sunacaktır. Kazanırsak çok daha güzel bir veda olur." demiş. Bizim Kebabman Şefik ağabey Liverpool da yaşar. Geçenlerde belinden ameliyat geçirmişti yavaş yavaş toparlamaya çalışıyor. Az önce telefonda konuştuk, "Kendimi iyi hissedersem gideceğim. Otobandan 45 dakika sürüyor. Yanımda dev bir Türk bayrağı da götüreceğim. İnşallah stada sokmama izin verirler" dedi. Şefik ağabey, yetişkinler için bilet fiyatları yaklaşık 35 TL'den başlıyormuş. Eğer gidersen hem güzel fotoğraflarını hem de şu yukarıdaki tişört'ten bir tane bekliyorum. Large olsun mümkünse :) Blackburn kulübü sınırlı sayıda üretti. Fiyatı yaklaşık 22 TL. Ayyıldız da güzel olmuş, helal olsun İngilizler'e. "Ortasahanın maestro'su son maçına çıkıyor. 8 yıl bu kulüp için ter akıtan birine saygımızı göstermek için tişörtlerden almayı ihmal etmeyin" diyorlar. Son zamanlarda stadı pek dolduramıyorlardı, Tugay'ın vedası bahanesine taraftarların maça büyük ilgi göstermesini bekliyorlar. Anlayacağınız giderayak Tugay'ın sayesinde voleyi vuralım demişler. Özleyeceğiz seni Tugay (Tough Guy)!

13 yorum:

reverdy dedi ki...

blackburn klübü bu tişörtlerden bizim ülkemize de yollasın ne olur , acaip güzelmiş.

Martin Eden dedi ki...

örnek alıncak bir futbol kariyeri ve insanlığa sahip. belki bir kitap falan yazabilir.

kebabman dedi ki...

TwoGuy is actually a OneGuy :-)
And his name is Tugay :-)

Kartal Bafiler dedi ki...

Tişört güzelmiş hakikatten,Tugay'da Terim'in küfürlerinden kaçmıştı diye duymuştum...

Bellamy. dedi ki...

tişört hakkaten çok güzel olmuş be!

hayhay dedi ki...

Blackburn taraftarı en son teknik ekipte kalması için imza topluyodu, onun sonucunu bilen var mı acaba ?

İzmir dedi ki...

Tugay bu ülkenin en büyük futbol degerlerinden biri tebrikler tugay inş türkiyeye dönmezsin orda ant egitimine dewam edersin..

armgn dedi ki...

Türkiye'de neden emeği geçen futbolcular güzel bir şekilde uğurlanmaz. Ben en son Ümit Özat'ı görüdm layık olduğu şekilde uğurlanan ama ya Fenerbahçe o sene şampiyon olmasaydı? O zaman aynı güzel sahneleri yine göremeyecektik.

ozdemirmusta dedi ki...

"tuuugaaayyy you're my Turkish delight tuuugaaayyy" diye tezahürat da yapıyolardı bu agalar.

tsirt çok şık olmuş, netten blackburn'un webstore'undan baktım, sanırım bitirmişler hemen!

Son maçında denk gelir de uzaktan bi tane sıkarsa Tugay işte o zaman tadından yenmez bu maç!

müşkülpesent dedi ki...

blackburn rovers store dan 1 mayıs'da tugay forması sipariş ettim tam 3 hafta sonra 22 mayıs'da forma elime geçti eğer t-shirt internet satışına çıkmışsa çekinmeden sipariş verin sorunsuz bir şekilde kapınıza geliyor.

Liverbird dedi ki...

T-Shirtü almanın bir yolu yok mu yahu netten falan?

Genç Arsenal dedi ki...

bir de avrupada türkleri sevmezler derler. siz onlar için gerekeni yaparsanız işte böyle başlarının üstüne koyarlar. kulübe heykeli dikilse hakkıdır yani. bir kupa kazansa iş tamamdı. umarız managerlik günlerini de görürüz.

gunahkargecelerintovbekarcocugu dedi ki...

Bu adamın 99-00 sezonunda medya futbolu bırakması gerektiğini sööylüyordu, ha pardon burası Türkiye'ydi di mi...