22 Haziran 2009 Pazartesi

GALATASARAY TOPBAŞI YAPTI, GÖKHAN ZAN GALATASARAY'A KATILDI

Sarı kırmızılılar yeni göğüs reklamları Türk Telekom'la Florya'da topbaşı yaptı. Rijkaard ve Neeskens takımın başındaydı. Yabancılardan Nonda ve Linderoth ilk çalışmada hazır bulundu. Baros ve Kewell daha sonra katılacak. Rijkaard'tan sonra gözlerin aradığı isim olan Lincoln ise yoktu. Bir klasik Lincoln hareketi daha. Yönetim yaptırım uygulayacakmış. Yaptırım manyağı oldu adam, kar etmiyor işte, işlemiyor Brezilyalı'ya!

Yenileme: Gökhan Zan Galatasaray'da. Galatasaray yönetimi şaşırtmaya, basını atlatmaya devam ediyor. Rijkaard'la "olumlu" bir şaşkınlık yaşamıştık ama bu kez aynısını söyleyemem. Zan transferini Rijkaard'ın yapmadığı belli, transferin arkasındaki ismin yöneticiler, bilhassa Haldun Üstünel olduğu açık. Müzmin sakatlardan biri daha katıldı Galatasaray'a. Mart ayının ortalarında Mesut Özil röportajı için Almanya'ya giderken havalimanında Gökhan'la karşılaşmıştım; "Tedavi olmaya gidiyorum, aksilikler yakamı bırakmıyor, durmadan birşey çıkıyor" demişti. Böyle bir adam Zan, cam adam lakabını boşuboşuna almadı.

Kenan Öner'in sözleşmesindeki uzatma opsiyonunu kullanmayı unuttuğunu söylüyordu siyah beyazlılar. Bilmiyorum inanan var mı buna? Ben şahsen tek kelimesine bile inanmıyorum. Beşiktaş'ta gelecek sezon istenmediği belliydi. Son olarak 2 milyon euro istediği de söyleniyordu. Bir unutkanlık sonucu bedelsiz olarak geliyor Galatasaray'a ama bunun bir danışıklı dövüş olduğuna, iki kulüp yöneticilerinin bu konuda önceden anlaştıklarına inanıyorum. Bakalım Galatasaray'dan ne kadar alacak? Servet'in transferi gerçekleşmesi durumunda Marsilya'dan 2 milyon euro alacağını gözönünde bulundurursak Gökhan'a bu kadar paranın ödeneceğini sanmıyorum. Ayrıca yukarıdaki fotoğraf da daha çok yenilenir.

Gökhan Zan, Fernando Meira'nın bıraktığı 5 numaralı formayı giyecek.

15 yorum:

canbil dedi ki...

Takımın en fiziklisi rijkaard valla...

archenemy dedi ki...

işlemiyor daha ne yaptırımı yollayın şu futbolcu müsveddesini ya,

raul #7 dedi ki...

Rijkaard sanki Lncoln'e gerek yok frikikleri ben atarım der gibi çıkmış fotoda :)

Adsız dedi ki...

Yarın bir fotoğraf daha lazım olacak :p

Malum Gökhan Zan'da geldi.. =)

sunshine dedi ki...

gökhan zanla anlaşılmış. neden gidip hiç sevmediğim adamları alırlarki.Cam adam son 2 senedir cam takım olan galatasarayda bakalım sezonun ne kadarını sakat geçirecek.

raul #7 dedi ki...

haydaaa!daha dün gece sinan engin gökhan ın bjk den ayrılması söz konusu değil diyordu!!

ozdemirmusta dedi ki...

dardanel sporda yetişmiş bir topçudur, iyidir zarar gelmez :)

Mario Jardel dedi ki...

Allah emre güngör'e, aşık'a, semih kaya'ya zindelik sıhat versin. Bir sezon boyu sakatlanmayacakları dermanı esirgemesin.. İnşallah rijkaard gençlere gereken şansı verir de semih kaya değişmez stoperimiz olur emre güngörle beraber.

anonim dedi ki...

Bu taransfer sonrası tepkilerin benzerini Servet Çetin transferinde de gözlemlemiştik. Lakin lafzı geçen kişilerden birinin durumunun elma, diğerinin armut olduğunu da belirtmeden geçmemeliyiz. Servet'teki hırsı, azmi, ve samimiyeti daha ilk andan itibaren hissetmiştim. Ama nedense aynı şeyleri Gökhan için söyleyemeyeceğim.

Türk futbolcusunun en temel iki sorunu: fiziksel ve mental eksiklikler. İkisi de Gökhan da ziyadesiyle mevcut. Bu bakımdan kendisinin yarar getireceği kanısında değilim. Herşeye rağmen kimileri kendisinden ikinci bir Servet Çetin patlaması beklemektedir. Gerçi ben de bir "patlama" beklentisi içindeyim, ancak nerede patlayacağı konusunda şüpheliyim. Sözün özü ben ne mi diyorum:

"No cacık from Gökhan Zan!"

Adsız dedi ki...

Öyle yada böyle bu adam Milli takım oyuncusu ve Beşiktaş'ta banko oynayan birisiydi..

Bedavaya gelmesi tek tesellimiz yoksa bu oduna dünyanın bonservisini isterdi Beşiktaş yönetimi..


İyidir kendisi ama TSL için iyi, Avrupa için demiyorum bakın :)

Sağlam olduğu zaman TSL'de yanına hiç bir forvet yaklaşamaz, bana her zaman itici ve korkunç gelmiştir Gökhan Zan..,
HULK'a benziyor birazda belki ondandır hoş onuda sevmem ya :D

Neyse hoşgelmiş, beşgelmiş.

Protanopia dedi ki...

İşin ilginç yanı o resimde resim çekldikten birkaç saat sonra sözleşmesi fesh edilen Ferdi Elmas da yer alıyor.

Mr.Eko dedi ki...

Beşiktaşlı bir futbol sever olarak nasıl üzüldüm anlatamam:))

*oh yandan yandan!:)

fuleliyorum dedi ki...

Geçen sezon boyunca ilk 11 ini sakatlıklar nedeniyle sahaya süremeyen Galatasarayın Gökhan Zan transferi tam isabet olmuş (!)Hayırlı olsun umarım başarılı olur Gökhan Cimbomda.Bircok arkadas Servet Çetin benzetmesi yapıyor bu transfere fakat Servet le Gökhan çok farklı Servete Ayıboğan Gökhana ise cam adam diyorlar bunu unutmayalım

katakofti dedi ki...

selamlar ali abi!

yazdıklarına gönülden katılıyorum. Herkes Gökhan Zan transferinin nasıl iyi bir hamle olduğunu tartışırken sen çok daha farklı bir açıdan yaklaşmışsın. Galatasaray'daki idari aksaklıkların Rijkaard'a rağmen devam ettiğinin bir göstergesidir bu transfer

Murat1905 dedi ki...

Bu gidişle Galatasaray'ın ismini Dar'ül Aceze yapacaklar.

Sheva'nın da garip bir sakatlığı var onu da alalım tam olsun (gelmesi için Linderoth'un sakatlığının düzelmesi ve bonservisiyle gitmesi bekleniyor).
:D