26 Haziran 2009 Cuma

KONFEDERASYON KUPASI FİNALİ

7 yorum:

wjker1982 dedi ki...

Omer(The Blok)Urundul: Dunga benim icin bitmistir.Bi daha da Brezilya sampiyon olamaz.One minute one minute one minute...ahanda Alves cakti.Onu 90 dakika oynatiosun ,Alves i 7 dakika .Bi daha da Guney Afrikaya gelmem

Protanopia dedi ki...

Ben de Ömer Üründül diyorum. Aynı zamanda sonuna kadar da haklı olduğunu düşüyorum.

Unknown dedi ki...

TRT'deki Ömer Üründül vakasıyla ilgili Ali Okancı görüşünü merak etmekteyim.

Ömer Üründül kişisinin canlı yayın maç yorumculuğunu nasıl buluyorsunuz ve neredeyse her uluslararası maçın yorumculuğuna TRT'nin kendisini görevlendirmesinin altında seyircilere işkence etmek isteyen sadist bir yaklaşımın ironikliğini hissettiğiniz oluyor mu?

Medya ilişkileriniz sebebiyle gerçek hislerinizi söyleyebilir misiniz bilemiyorum ama benim futbol aşkımı baltalayan bir gerçek varsa o da ömer üründüllü bir maç anlatımıdır. Bunu söylemek istedim, zira içimde kanayan yaradır :)

Emre Akduman dedi ki...

Dün gece Alvesin gol atmasına bu kadar üzldüğümü hatırlamıyorum.Adam maç boyunca Dungaya sallamaktan kalan zamanlarda Alves Alves dedi adam da gol atmaz mı al başına belayı işte..

PENNEARABIATA dedi ki...

@ mephisto

anket sonucuna göre yarın seviyeli bir yaklaşımla birkaç birşey söyleyebiliriz sanıyorum...

Unknown dedi ki...

sanırım benim yorumumda bir seviyesizlik hissettiniz. blogtaki ilk yorumumda böyle bir yaklaşım uyandırdığım için üzüldüm.

bundan sonra herhangi bir seviyesizliğe muhatap olmamak adına bir daha yorum yazmayacağıma emin olabilirsiniz.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ mephisto. Nerden cikardin boyle birsey anlayamadim. Ben bulundugum konum yani bir medya calisani olmam dolayisiyla belli sinirlarda omer urundulle ilgili birkac birsey soyleyecegim demek istedim. Seviyeli olma durumu benimle ilgili yani seninle degil, neden? Cunku bir medya mensubuyum dedigim gibi. Ama olmasam inan maclarda bircok insanin cektigi izdirabi burada anlatmami saglayacak cok fazla kelime olurdu.