28 Temmuz 2009 Salı

BAYERN'İN FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Bayern Münih'li futbolcular fotoğraf çekiminde biraraya geldi. Fotoğraftaki yanlışlık hemen görülüyor. Ribery'nin üzerindeki Olic forması ilginç olmuş. Büyük ihtimalle malzemeci Fransız'ın formasını çekimler için getirmeyi unutmuş olabilir. Fiziği Olic'e benzediği için de onun formasını giydirmişler sanırım apar topar Ribery'e. Önden çektikleri için de belli olmuyor zaten.

12 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Ivica Olic, evrim geçirip Ribery olmuş. :)

rogg dedi ki...

1- Fotoğrafta hamit yok..hadi asparagas basınımıza haber malzemesi..

2- Fotoğrafları yeşilde çekiyorlar anlaşılan ama neden ? Keylemeye ne gerek var. Takımı toplayamamışlar mı şimenli bir alanda koskoca Bayern takımı ?

rogg dedi ki...

3- Luca Toni'nin boy ışıkçılıpa çok müsait tek problem stüdyo'da çeviklikle yukarıya tırmanamaz ama iyi blind tutar. Malzeme taşır.

PENNEARABIATA dedi ki...

@rogg
hamit var alttan 2. sıra sağdan 4.

rogg dedi ki...

hay allah gitti transfer

PENNEARABIATA dedi ki...

@ rogg

tühhh :)))

Burak Eken dedi ki...

@rogg

Resimleri yeşil arka planla çekmelerinin sebebi; çim etkisi vermek değil, montajı kolaylaştırmaktır. Arka planda asıl resimle alakasız bir renk olunca, photoshopta silmek kolay oluyor. Bu yüzden çekimlerde genelde bu tonda bir yeşil ya da Windows mavisi kullanılır. :)

rogg dedi ki...

@Sportman

Dediğimi yanlış anlamışsın.Çim etkisi için yeşil demedim. Çıksınlar doğal ortamda çeksinler dedim. Bu yeşilin mavi olanına bluebox denir. Işık ekipleri butterflya gerilecek bu italyan bezlerini (sıkı paradır) her daim kamyonlarında taşırlar. Kendimde yönetmenlik ve yön yardımcılığı yaptığımdan bu konulara hakimim merak etmeyesin. İlgine teşekkürler.

varol döken dedi ki...

kötü photoshop... yeldeğirmenlerinin önünde poz veren bir takım vardı, kimdi o? dutchman buradaysan 3 kere yoruma vur:)

PENNEARABIATA dedi ki...

@ arkadaşlar
toplu fotoğraf çekiminde arkadaki fon photoshop değil, gerçek.

varol döken dedi ki...

alla alla emin misin ali? peki o green screen stüdyo olayı ne? foto büyümediği için dikkatli inceleyemedim ama kenarlardan rötuş yemiş gibi gelmişti bana...

PENNEARABIATA dedi ki...

@ varol

tek fotoğrafları blue box'ta çekmişler. Toplu fotoğraf dışarıda. marca'ya girersen sayfanın ortalarında sağda videolar var, orada izleyebilirsin.