30 Temmuz 2009 Perşembe

ELANO GALATASARAY'DA


Elano (5-2) Brésil vs Portugal
Yükleyen Lyon95470. - Basketbol, beyzbol, güreş ve diğer spor videoları.

Transfer hayırlı olsun. Yine iyi bir transfer Galatasaray'dan. Bu transferin ardından 3-2-5 oynayacak heralde sarı kırmızılılar. İleri 5'li, Arda, Kewell, Keita, Elano ve Baros. Bu da intihar olacağından heralde Kewell'a yedek kulübesi gözükebilir. Bu transfer haberinin 03:30'da Galatasaray'ın resmi sitesine koyulmasından dolayı biz spor medyası çalışanları ama "özellikle de gazete müdürleri ve muhabirleri" şapkalarını önlerine koyup bir kez daha düşünmeli.

2 yıl önce 8 milyon sterlin'e gelmişti City'e. İngiliz basını bonservis bedeli için 6.5 milyon sterlin diyor. Brezilya milli takımında da Dunga'nın vazgeçemediği isimlerden biridir. Lincoln'den daha disiplinlidir ve daha güzel serbest vuruş kullanır. Ve artık mavi değildir Elano!

9 yorum:

rogg dedi ki...

Dün Elano'yu BJK'a yaklaştıranlar utansın. Açıkcası ben ve benim gibi birçok kişi artık büyük şirket medyasını takip etmiyoruz. Bu sadece spor için geçerli bir durum değil.

Populist, gerçeklerden uzak, ucuz kaynakları olan haberciliğe hayır dememizi sağlayan internete şükürler olsun !!!

OKOROKWO dedi ki...

Bir fenerbahçeli olarak gune cok mutsuz basladım acıkcası bu transferı gordukten sonra gercekten cok ıyı bır futbolcu blumer elano mevkısınde bıcok kalıtelı yıldız olmasına ragmen 35 kez mıllı takıma cagrılmıs bır ısım.Gecen sezonda ızleyebıldıgım kadarıyla premıer lıgde cok basarılı bır sezon gecırdi.Acıkcası soylemek gerekırse Besıktasla ısmı anılınca hayatta bu adam turkıyeye gelmez dıyordum ama galatasaray cok ıyı bı transfer gerceklestırmıs.Ne dıyelım bı fblı olarak galatasarıyı bır kez daha tebrık edıyor gune bu 5lıyı dusunup kabus gıbı baslıyorum arda-baros-keıta-elano-kewell muthıs bır hucum hattı.

Adsız dedi ki...

Sabahın ilk ışıklarında yazdık transferi Ali Abi :)

Bloglar valla basından daha doğru gidiyor. Dün yazmıştım blogta millet inanmamıştı hatta PasFotomaç falan demişlerdi blog için fakat bugün bu transferi okuyan herkes ufaktan bir özür yazısı yazıyor!!

HOŞGELDİN ELANO !

Arda, Kewell, Keita, Baros, Elano

Hangi takımın var böyle bir ofansif gücü?

PENNEARABIATA dedi ki...

@ fcn blog

tebrik ederim ben de...

Rommel dedi ki...

umarım brezilyalı futbolculara olan nefretimi kırabilir..

liverpoolandkop dedi ki...

isimlere bakıp ofansif güç olayına çok takıldığını görüyorum, geçen sene Ronaldinho, Beckham, Kaka, Seedorf ve Pato'lu ofansif gücüde gördük..

moist dedi ki...

@FCN Blog

ben de bir Galatasarayli olarak blog'unuzu takip ediyorum. Ama blogunuzda deco ve neill icin de "anlastik, yarin aciklaniyo" gibi seyler yazildi. Sanirim pasfotomaç diyenlerin bu nedenlerden dolayi küçük de olsa bir haklilik payi var.

bunlari soylerken sizi suclamiyorum tabii; bu isimler hedef saptirmak icin isini bilen birileri tarafindan ortaya atiliyor olabilir. cok umursamiyorum da. varsin maca cikana kadar kim alinmis ogrenemeyelim, yeter ki boyle isimler takimimiza kazandirilsin.

Burak Eren dedi ki...

Bende pek transfer haberleri yazmam, yazmayı da sevmem ama Elano olayının duyumları güçlü gelince 2 gün öncesinden yazmıştım. Yazının asıl amacı Fenerbahçe'ye taş atmakta ama Elano hakkında da bilgileri Sportif Cümleler'de verdik. 2 gün sonra da gerçekleşti. Google'de Elano Galatasaray yazınca 2 gündür transfer gerçekleşmeden önce ilk sıradaydık ama büyük siteler yazınca geriye düştük :)

Adsız dedi ki...

@ Can

Deco olayını blogta açıklamıştık "EUROSPORT KAYNAK OLARAK AÇIKLANDI" diyerekten. Burada açıklamamızı yaparız gerekirse pek problem değil, Ali abi izin verirse eğer.

Neill konusunda ise oyuncunun paragöz olması çok büyük bir etkendir. Prensipte el sıkıştıktan sonra "İzninizle takımımla görüşme yapıcam" diyip masadan kalkan birisinden bahsediyoruz. 2.5milyona tamam diyip ertesi gün 3.5milyon euro isteyen bir oyuncu. Anlaşmama durumu bundan kaynaklanmış daha sonra öğrendiğimiz kadarıyla.

Pasfotomaç veya fotospor diyenler 2 transferi göz önüne alarak diyorlar fakat bahsettiğimiz ve resmileşen 10transfer için birşey demiyorlar.