31 Temmuz 2009 Cuma

KOLO TOURE

"They showed that they really want me and I'm wholly happy. When you love a woman and she gives you back the love, you are really happy, and that's what I can see at City. They have given me the love and I'm really delighted to bring them back the love"
Adebayor'dan sonra kara listeme eklenen yeni bir isim, Kolo Toure. Umarım Arsenal maçlarında görmeyiz ikinizi. Yaptığı açıklamada aşktan bahsetmiş. Sen ne anlarsın aşktan Toure? Gittiğin takımın sana vereceği aşk ancak Arapların para aşkı olabilir!

7 yorum:

Rory Breaker dedi ki...

Ben kendisinden doğuştan City'liyim falan demesini bekelrdim. Az kolpa değilmişsin Toure. Bu arada hemen minik bir düzeltme...

When you go to an Arabian supported football club and they gives you the money, you are really happy, and that's what I can see at City.

aksilaz dedi ki...

Zaten sevemedım bi türlü bu adamı. Çok istiyodum lafını duyunca ıyıce tiksindim. Bu arada Arsene Wenger acil ciddi transferler yapmazsa seneye avrupa ligine katılma mücadelesi verir

ACY dedi ki...

arsenal ilk 4e giremez ali abi gel seni liverpool'lu yapalım biz =))

xanetia dedi ki...

adam city'e gitti kotu oldu. o zaman her transfer olan adami kara listeye almak lazim. adam arsenal hakkinda kotu biseyde soylememis. ne desin yani adam buraya geldigim icin cok mutsuzum mu desin? city'i gormemis araplar aldiysa bunda futbolcularin bi sucu yok. arsenal isteseydi satmazdi bu iki adami. illede gidecegim diye tutturmadilar.

Keano dedi ki...

ali abi'yi liverpool'lu yapıp önümüzdeki 30 senede kupa hasretiylemi süründüreceksiniz ? en azından arsenalle 10 yılda 1-2 kez seviniyor :)

halk dedi ki...

para için hayallerini satana inat, biz hala hayal kurabiliyoruz.

bonaventure dedi ki...

arsenalde adam olsun 20 yaş üstü bir kaç transfer yapsın. avrupanın altyapısı oldu çıktı. sıkıntıdan başka bir şey görmüyorum arsen wenger'de. şu kadarcık hırs olmz mı bir insanda?