27 Temmuz 2009 Pazartesi

MASSA SONRASI YENİ PİLOT

Ferrari Başkanı Luca Di Montezemolo, Massa'yı ziyaret etmek için Budapeşte'ye giderken net bir şekilde söyledi, "Öncelikli konumuz Massa'nın iyileşmesi. Onun yerine kimin yarışacağına daha sonra karar vereceğiz." Doğmamış çocuğa don biçmeyi şimdiden kimse istemez tabii ki ama bir gerçek var ki o da Massa'nın bu sezon yarışmasının imkansız olduğu. Yaşadığı talihsiz kaza sol gözünde bazı hasarlar bırakabilir. Bu durumda da Brezilyalı için pistlere dönmesinden önce isteyeceğimiz ilk şey sağlığına kavuşması olmalı.

Her ne kadar Montezemolo pek sır vermese de kulislerde Massa'nın yerini kimin dolduracağı konuşulmaya başlandı bile. Bir sonraki yarış Valencia'da koşulacak. Kimi Raikkonen'in yanında kimin olacağı bu anlamda merak konusu. Mark Gene Ferrari'nin 3. pilotu ancak riske edilmesinin pek söz konusu olmadığı söyleniyor. Luca Badoer de bir başka adı geçen isim. Ancak en güçlü isim olarak eğer olursa hepimizi heyecanlandıracağını düşündüğüm Michael Schumacher öne çıkıyor. Efsane, 2006 sezonunun sonundan bu yana yarışmıyor ama Ferrari ile kontratı halen devam ediyor. Alman pilotun pistlere dönmesi ve yaşanacak olaylar mükemmel bir hikayenin başlangıcı olabilir. Hele yarış da kazanırsa siz o zaman görün şamatayı! Kafalarda bir soru işareti de yok değil hani! Geçenlerde yaşadığı motosiklet kazasından dolayı ufak da olsa bir sakatlığı var. Acaba bu onun dönüşünü etkiler mi? Sırtında ve omzunda zaman zaman ağrılar hissetse de Ferrari'nin içinde kendini yeniden bulur gibime geliyor. Tabii ki böyle bir gelişmeyi böyle bir olayın ardından konuşuyor olmamız üzüntü verici. Ama yine de Montezemolo yapsın bize bir kıyak, döndürsün Schumi'yi pistlere!

Not: Fotoğrafta Schumi ile Podolski'nin arkasındaki ikiliye dikkat! Briatore yine iş başında!

8 yorum:

Burak Eken dedi ki...

Massa sezonu kapattığı için Ferrari yeni bir pilot arıyor. Macaristan'daki pit hatasından dolayı Renault, Valencia'dan ihraç edildi. Bu yüzden sözleşmesindeki bir maddeden dolayı Alonso, isterse takımdan ayrılabilir.

Ahmet Çakar'ın deyimiyle; kader ağlarını örüyor galiba. :)

raul #7 dedi ki...

her dondan çıkıyo bu briatoooore de:)

Sade dedi ki...

karizmayı çizdirme olasılığı olduğundan dönmesini istemem! Hele bu sene, Ferrari çekilsin yarışlardan daha iyi!

Pamukk dedi ki...

şumiiiiiiiiiiiiii gelsin beni heyecanlandıracak tek isim bu sezon sonuna kadar da olsa şumi gelsinnnn.

Chloroform dedi ki...

Podolski için yapılan kampanya minnacık bi katkı yaptığı için gözümden düştü Schumi. O kadar zenginsin köln lüsün direk cebinden var ne olacak.

sukullaci dedi ki...

schumi gelirse sevinçten önce ağlar sonra takla atarım. massa temelli gitsin sadece takla atarım.

brkcn1027 dedi ki...

Schumi tekrar kırmızı koltukta !

Sade dedi ki...

hadi hayırlı olsun... Duaların kabul oldu...:)