31 Temmuz 2009 Cuma

SEMAHAT ÖZDOĞAN ARSLANER

Semahat Özdoğan Arslaner. Bugün Türk spor medyasında tarih yazacak bir hanımefendi. Arslaner, Türk televizyonculuk tarihinde 90 dakikalık futbol maçını canlı olarak anlatacak ilk bayan spiker olacak. Ankara TSYD Kupası'nın açılış maçı Ankaraspor-Eskişehirspor maçını futbolseverlere aktaracak olan Arslaner'e Kerem Öncel de yorumlarıyla eşlik edecek. Bu maçta ayrıca ilk kez 4 bayan hakem birden görev yapacak. Bakalım Arslaner nasıl bir anlatım tarzı sunacak bizlere. Merakla bekliyoruz. 17:30'da TRT'nin karşısında olacağız. İzleyenler yorumlarını bırakırsa sevinirim.

8 yorum:

OKOROKWO dedi ki...

Maç özetleride anlatıyor bu hanımefendi abı ayrıcada trt radyo 1 dede super lıg maçı anlatmıştı canlı olarak gayette ıyıdi.17,30 dada tvden canlı performansını gormekte fayda var tabı evde olursam o saatte ızlemeyı dusunuyorum...

aks111 dedi ki...

kötü olmucağı kesin diye düşünüyorum :).Kim yada kimlerden kötü onu çözmek kolay zaten :).

Unknown dedi ki...

müthiş , kesinlikle izleyeceğim.

RicardoSomocurcio dedi ki...

Ali Abi gördük ki spikerlikte önemli olan cinsiyet değil futboldan anlamamak ya da anlamamak mevzusu. Maç anlatımı denilince "Ahmet'ten Ali'ye, Ali'den ileriye..." tarzında bir anlatım akla gelmemeli. Maçı anlatan futbolu benden iyi bilmeli.

Bayan hakemler filan derken fotoğrafı tamamlamak adına iyi bir sunum olmuş yine de.

erenn dedi ki...

kim ne derse desin bence hiç olmadı. sanıyorum semahat hanım da biraz heyecanlıydı, ama görünen o ki bayan spikerler tsyd sınırları içersinde kalsın.

akakiyeviç dedi ki...

Bence çok güzel maç anlattı.Niye heyecanlansın ki?Her hafta TRT Radyo 1 'de maç sunuyor zaten.
Ayrıca bayan hakemler de gayet iyi maç yönetti.
Maçta güzel bir enstantane yaşandı.Elle oynadığı halde,el olmadığını anlatmak için orta hakeme doğru koşarak gelen Tita.Hakemin sertçe söylediği 'gelme' sözüyle olduğu yerde kala kaldı.Ne de olsa hakem dediğin otoriter olmalı değil mi:)

omer26 dedi ki...

Yaptığı iş gerçekten de çok zor. İlkleri yapmak zaten her zaman zordur. Bazı konularda eksiklikleri olsa da maç içerisinde ilk olması sebebiyle görmezden geldik. Kendisini kutluyorum. Ayrıca bayan hakemler de Ankaraspor'un nizami golünü ofsayt gerekçesiyle vermediler. Ama genel olarak iyi maç yönettiler. Süper Lig'de de bu güzelliklerin devam etmesini diliyorum.

UzunPaslar dedi ki...

Maçı izleyemedim ama Semahat Arslaner, 3 dakikalık maç özetlerini de anlatıyordu. Bence, gayet enteresan bir ses rengi var. Olabilir diye düşünüyorum.