6 Ağustos 2009 Perşembe

BATUHAN MESELESİ

Batuhan tenis topu gibi zavallım. Raketi elinde tutan Beşiktaş servisle Eskişehirspor'a yolluyor. Eskişehirspor forehand'le karşılık veriyor hooppp tekrar Beşiktaş'a gidiyor. Beşiktaş da hemen karşılıyor ve backhand'le bu kez Gaziantepspor'a yolluyor. Gaziantepspor yumuşak bir plaseyle tekrar Beşiktaş'a doğru karşılıyor. Beşiktaş şimdi yine karşılamak üzere, Batuhan kendisine doğru geliyor, smaç pozisyonunu aldı, Trabzonspor'a ya da herhangi bir takıma doğru yollayabilir (mi)!?
Evet yollayabilir (mi)!? Basında birkaç haber çıksa da bence bu sezon Beşiktaş'ın kadrosunda kalacak. Çocuğu gereksiz yere yoruyor, strese sokuyorlar. Bir takıma alışıp adam gibi oynamalı çünkü. Kendisi de bunu istiyor. Bazı Avrupa takımlarının onu istediğini biliyoruz. Yabancı basında da yazılıp çiziliyor durmadan. La Gazzetta'da "next generation" bölümünde geçen hafta Batuhan ile ilgili bir makale kaleme alındı. Batuhan gittikçe kıymete biniyor. İyi çocuk, fiziği kuvvetli, hırslı, tam bir santrafor. Beşiktaşlılar sanırım bunun daha bir farkında. Olmalılar da. İbrahim Kızıl dün bizim Erbatur'a "Batuhan'ın bir sakatlığı var, 3-4 hafta oynayamaz, bize hemen oynayabilecek hazır bir futbolcu lazım. Bu yüzden zaten yabancı bir futbolcu ile anlaştık." dedi. Kızıl ile Demirören'in araları iyi, çok yakın arkadaşlar. Benim fikrim, Beşiktaş, Bobo'yu kesin olarak satma kararı verdiği için gelecek sezon Batuhan'dan yararlanmayı düşünüyor, bu yüzden de Gaziantepspor'dan Batuhan'ı geri istediler. Kızıl da genç futbolcunun sakatlığını bahane ederek siyah beyazlılara geri yolladı. Umarım ben haklıyımdır, umarım Batuhan Beşiktaş'ta kalır. Çünkü Türk futbolunun Tanju Çolak, Aykut Kocaman ve Hakan Şükür sonrası iyi bir golcü çıkarmasını çok istiyorum.

6 yorum:

erbo dedi ki...

evet abi yorumun doğru diyebiliriz.

Mutlaka bir yabancı orta saha istiyorlar. Ama delgado sözleşme de sözleşme diye bağırıp durduğu için, arjantinlinin mukavelesini askıya alamıyorlar. Bu yüzden Bobo'yu %90 satacaklar. Batuhan'ın geri gelmesini de çok istiyorlardı bu yüzden sonradan patlamayalım diye.

Dediğin gibi net tekliflere satamadılar Avrupaya sonradan büyük yıldız olursa ne olacak diye.

Büyük ihtimal birkaç gün içinde; Bobo gider bir yabancı gelir. Batuhan Beşiktaş Formasıyla sahada olur.

asist time dedi ki...

St.Ettiene Gomis'in yerine Bobo'yu duusunuyormus. Gecen gun Fransız basınında haber de cıkmıstı. Ama bu saatten sonra 5 milyon euro'dan fazla kimse vermez Bobo'ya.

Keşke Ceylan Calıskan'ı araya sokarak Dick Advocat ile arkadaşlığını kullanıp Zenit'e Pogrebnjak'ın yerine iyi fiyata pazarlayabilsek...

müşkülpesent dedi ki...

hakan şükür 17 yaşında türkiye kupasını fenerbahçe karşısında kazanmış sakaryasporda oynuyordu

hakan şükür 20 yaşında a milli
takımın değişmez oyuncusu oldu

ve yine hakan şükür 21 yaşında galatasaray da ilk 11in değişmez ismi olup gollerini atmaya başladı.

24 yaşında torinoya transfer oldu

29 yaşında uefa kupasını kaldırdı ve intere transfer oldu. yani batuhanın hakan şükür gibi olabilmesi imkansız ve ötesi

armgn dedi ki...

ali bu yazına katılamıyorum abi yaa. batuhan'ın yetenkelerini inkar etmeyeceğim ama benim sonuna kadar inandığım birşey var o da bir futbolcu hatta bir sporcu hatta bir insan önce düzgün karakterli olmalı. Ben genç menç olmasının bir bahane olmadığını düşünüyorum. Altyapı yok bu anlamda ve olmayacak da. Batuhan hep problem çocuk olacak. Genç bir futbolcu için bu kadar ön yargılı olmam anlaşılamıyor olabilir ama yaptıkları ortada. Ve hataları örtülür cinsten değil. Eğer bir oyuncu genç milli takımdaki arkadaşlarından kendini farklı görüyorsa önce takım oyuncusu olamaz. Takımın parçası olmadan da hiçbir şey olmaz.

QuaresmA dedi ki...

batuhan ile şımarık, profesyonel, karakter, beşiktaşlı duruşu kelimelerinin aynı anda geçmediği bir post gördüğüme sevindim. kendi adıma teşekkür ederim :)

Serhan Uysal dedi ki...

Hollanda medyasina gore, PSV Eindhoven transfer icin ciddi caba harciyormus.

Transfer gerceklesir insallah. Batuhan icin cok iyi bir gelisim noktasi olur burasi.