28 Ağustos 2009 Cuma

LOKUM GİBİ KURALAR, BUNDAN İYİSİ ŞAM'DA KAYISI

F Grubu
Panathinaikos (Yun)
GALATASARAY
Dinamo Bükreş (Rom)
Sturm Graz (Avu)

H Grubu
Steaua Bükreş (Rom)
FENERBAHÇE
Twente (Hol)
Sheriff Tiraspol (Mol)

Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard Barcelona'da 2003-2006 yılları arası yardımcılığını yapan Henk Ten Cate'nin takımı Panathinaikos'la karşılaşacak. Yani Rijkaard'ın eski Neeskens'idir Ten Cate. İlginç iki maç bekler Galatasaray'ı. Dinamo ve Steaua Bükreş hakkında Lucescu'dan iki kulüp de yararlı bilgiler alabilir. Özellikle de Fenerbahçe'nin Lucescu'dan nefret ettiği Steaua ile ilgili her türlü ayrıntıyı temin edebileceğini düşünüyorum. Ayrıca Steaua Bükreş ile alakalı olarak Fenerbahçe taraftarlarının alttaki iki postu okumalarını tavsiye ederim.

STEAUA BÜKREŞ'İN KARANLIK DÖNEMİ
GIGI BECALI

6 yorum:

koala dedi ki...

Her ikisinin de grup liderliğini alması gerekir. Kura çekimlerinde 4 Romanya 3 de Avusturya takımı varsa, şapkamızı önümüze alıp düşünmeliyiz.

Senelerdir saçma mağlubiyetler alıp bu duruma geldik. Trabzonspor bile ilk maçta o son dakikalarda yediği golle elendi. Bir gol bile ne denli önemli ortaya çıkıyor.

YZ Şahin dedi ki...

Pana - Galatasaray , Henk ten Cate - Rijkaard karşılaştırması bekliyoruz

armandolionel dedi ki...

gs kupayı alırsa hiç şaşırmam

Dem Coetzee dedi ki...

Romen takımları ile eşleşmemiz güzel de onları orada yenmemiz biraz zor.Taraftarlarının ne kadar çirkef olduklarını biliyoruz.Onları burdan mutlaka mağlubiyetle göndermemiz lazım.Fenerbahçe Grubu büyük iftimal lider bitirir.Galatasarayın şansı yüksek ama biraz daha zor.Sturm Graz yerine Genoa gelseydi işte o zaman grup kötü olurdu.Bu arada maçlarda iki yardımcı hakende olacakmış penaltı bölgesinin oralarda gezinecklermiş.Yorumlarınızı bekliyoruz.

Adsız dedi ki...

@koala dediklerine aynen katılıyorum lafa gelince futbol ulkesiyiz. bu arada trabzonspor ilk macda o golu yemeseydi, yani 1-2 kaybetseydi bile elenirdi.. gorusmek uzere..

Bahadir Yilmaz dedi ki...

Atletico Madrid maçında çıkan olaylardan dolayı Panathinaikos'a seyircisiz oynama cezası verilmesi gündemdeydi. Bu olayla ilgili bir gelişme var mı? Eğer gerçekleşirse 2 deplasman maçını da seyircisiz oynayacak Galatasaray.