2 Ağustos 2009 Pazar

"PES" VALLAHİ MESSI!

Hahaha bu açıklama süper. İbrahimovic'e sormuşlar. "Messi'yi antrenmanlarda, maçlarda çıplak gözle izleme imkanı buluyorsun artık. Neler söyleyeceksin onunla ilgili?"
İsveçli de hayret verici bir şekilde, "İnanılmaz yawww. Messi aynı Playstation'daki gibi. Oyunda abarttıklarını düşünürdüm ama görünce anladım ki aynısını yapmışlar. Nasıl olabiliyor bilmiyorum ama adam topu alıp gidiyor. Durdurmak imkansız." tadında bir cevap vermiş.

Bunu söyleyen de İbrahimovic ama yanlış anlamayın! Kung-fu tarzıyla gol atan, rakiplerinin çalımlarla başını döndüren, ceza sahasının dışından gülle gibi şutlarıyla ağları havalandıran bir adam yapıyor bu açıklamayı. Özellikleri biraz farklı olsa da Messi'den aşağı kalır bir yanı yok Ibra'nın.
Bu arada Tanrı'nın yeni çocuğu Messi'ye, büyücü Ibra da eklenince Playstation'daki Barcelona artık turnuvalarda alınmaması gereken bir takım olmuştur. Çok güçlü takımlarla oynamayı sevmeyen bense, Henry gittikten sonra bıraktığım Arsenal'den sonra oynamaya başladığım Milan'ı da Kaka gittikten sonra bırakmayı düşünüyorum. Kendime yeni bir takım arayışındayım...

38 yorum:

msaries dedi ki...

Ben de sizin gibi düşünüyorum PES konusunda. Çok iyi ve herkesin aldığı takımları almayı sevmem o nedenle Inter'le oynuyordum. Şimdi diyebilirsiniz Inter kötü mü ama Pes oynayanlar anlar ne demek istediğimi. Ibra gittikten sonra durumlar baya karışık hangi takım alacağım konusunda, etoo yu hiç sevmezdim ama şimdi oynatmak zorunda kalcam sanırım. :)Küçük bir ihtimal de Man. Uni. alabilirim.

PENNEARABIATA dedi ki...

Ben de Inter'i almaya düşünüyorum ve ne demek istediğinizi de iyi anlıyorum.

melih çoşkun dedi ki...

şu anki haliyle juventus alınabilir aslında ne çok güçlü ne güçsüz. her türlü takımla başa çıkılabilecek düzeyde (barcelona hariç) :)

yok artık leBron james dedi ki...

kung-fu tarzıyla gol derken ibra hangi uzakdoğu sporunu yapıyordu.peste vazgecılmezim chealseaydi.ama suanda atletico madrid bankom oldu.perea pernıa cok iyi ileri cıkıyo.forlan ve agueroya diyecek yok zaten.daha maxi falanda var.

PENNEARABIATA dedi ki...

Kung-fu, Ibra'nın Bologna'ya attığı gol sonrası basının yakıştırması.

Unknown dedi ki...

seneye ps salonlarında fix barca-real kapısması olacaktır.pes 2009 konusunda hakikaten atletico madrid aguero-forlan ikilisiyle alınabilecek bir takım.
seneye man. city de ii bi pes takımı olacaktır.

yok artık leBron james dedi ki...

sanıyorsam futbola baslamadan once bir uzakdogu sporuyla ugrasmıs.arastırıyım ben bunu!

PENNEARABIATA dedi ki...

bir araştır bakalım merak ettim ben de...

lancey dedi ki...

man city de fena değil :)

ama real-barça maçları çok güzel oluyor yeni kadrolarla

Rory Breaker dedi ki...

Ali abi Pes için benden ufak bir tavsiye.
Arkadaşlarla son zamanlarda takımları random (takım seçme menüsündeyken şuta basınca) yapıyoruz. Kondüsyonları da randoma çekince maçlar tadından yenmiyor vallahi. En azından gidip habire messi'yi ronaldo'yu etoo'yu kovalamıyorsun maçın yarısında. Bir denemeni öneririm.

isaac newton dedi ki...

lebron burda da mı sen,hadi başlayalım mualefete :)

yok artık leBron james dedi ki...

@pennearabiata
siyah kusak tekvandocuymus hemde:)

http://www.ebmhaber.com.tr/detay/2557/siyah-kusak-tekvandocuydu-yesil-sahalarin-yildizi-oldu----.htm

isaac newton dedi ki...

pes'in keyfi ibralı interi almaktı,artık ne interin keyfi kaldı ne de pes'in :(

Mehmet dedi ki...

Evet gerçekten haklısınız.Bende sechenko zamanı milan fanatiğiydim.daha sonra chelsea ye gitti.onu alsam herkesi yeneceğim için farklı bi kaç takım denedim.Takım Arayanlara Benden Ufak Bir Öneri Size Galatasaray ı deneyin :) ilk başlarda güçlü takımlara karşı yenilebilirsiniz ancak zamanla futbolcuları tanıyıp ısınınca alışacaksınız.Galiba arkadasım sen kaka için milanı seçtiğini soylemişsin. işte sana fırsat hem fazla güçlü şişirilmemiş bir takım hemde kakanın kopyası elano.messi desen 3 gömlek altı hızındaki keitayı seçin :) kalede leo, forvette güçlü bir barosunuz olacak. iniesta tarzındaki ardayla sıç çalım ve oyun sıkıştıgında açma görevinde hazır olacak. bir 10 numara aradıgınızdaysa yada uzaktan sut istediğinizde kewel burdayım diyecektir. defansta güçlü rakibi boğan serveti bulacaksınız :) önünde örümcek adam mehmet topal linderoth.Bende size öneri (:)

ozdemirmusta dedi ki...

Real'i seçersin Ali Abi üzme kendini:) ya da şöyle klasik Hollanda falan yapsınlar, Brezilya da olur aslında.. Seni ancak onlar paklar =))

Blogspor dedi ki...

Lazio'yu alın.Pandev'le santradan akıyorsunuz golünüzü atıyorsunuz :D

yok artık leBron james dedi ki...

nintendo suan teknosa,bimeks falan gibi sirketler arasında en ucuz gold bilgisayarda.bonusa 10 taksit 726tl.vatan computer da yok sanırsam.electro world bakmak lazım.izmirde yok.hepsi sports pack seklinde.

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=70067&ad=NiNTENDO-Wii-SPORTS-PACK-(WHiTE)-Oyun-Konsolu

Adsız dedi ki...

Liverpool iyidir, iyi..

lancashire dedi ki...

abi a.madrid'i al hic pisman olmazsın.

Rommel dedi ki...

barcelonanın hücum hattı fantastik olabilir ama savunmayla bence o kadar da iyi bi takım hüvviyetinde değil peste. manchester, inter ve milan da iyice zayıfladı. juve ve madrid güçlendi. ama bence eğer bi rüya takım varsa o da chelsea'dir.
cech
bosingwa terry carvalho cole
essien
lampard ballack(pirlo)
joe cole
drogba anelka

yedekler: zirkow -şeva -deco -kalou -obi mikel -alex..... diye gidiyor. aman sabahlar olmasın

efe dedi ki...

gel abi sen Everton'ı seç. Liverpool'u yenmesi müthiş zevkli, kadro da gayet kaliteli, süper yıldız oyuncu yok ama hepsi birleşince voltran çıkıyor ortaya :)

ssim dedi ki...

arada başka takımlarla oynasamda valencia dışında başka takımla oynayamıyorum. kanatları çok ölümcüldür =) ilerde de villa ve arkasında silva ile aşılmayacak savunma yok. tavsiye ederim =)

Morpheus dedi ki...

Real madrid-Barca-Chlesea-Man.Utd.-liverpool gibi takımlardan sıkılanlar için tek takım ATLETİCO MADRID:))

Burak Eken dedi ki...

Geçen sene turnuvalarda Manchester-Barça maçı yapmaktan bıkmıştım. (Aslında büyük takımları pek sevmem ama karşındaki Manchester'ı seçince başka çaren kalmıyor :)) Bu yıl da Real-Barça maçlarından bıkkınlık gelecek gibi gözüküyor. İyi kadrosuna rağmen Premier Lig'de yine bir şey yapamayacağını düşündüğüm M.City ve Juve de güzel birer alternatif olacak. Chelsea'yi de göz ardı etmemek lazım.

Ama benim favorim, her zaman Liverpool. :)

KP dedi ki...

Ali Abi,

Arsenal'i Arshavin'li hiç denedin mi? Tadından yenmiyo vallahi.

Adebayor gitti ama. Bence tek başına Arshavin yetiyor.

Ben her ne olursa olsun vazgeçemiyorum Arsenal'den.

mustafa dedi ki...

Hedef mutlak galibiyetse, favorim ManU. Vidic, Ferdinand ve Van der Sar üçlüsü çok sağlam.
Ama A. Madrid her zaman keyif verir.

erbo dedi ki...

walla ali abi benim 3 tane takımım var Benfica - Roma - Lyon'u alırım başka da almam yıllardır. güçlü takım almaya karşıyız tabi ki :) ama önce benfica elbette.

Fabio Luciano dedi ki...

espanyol'u al ali abi

nakamura-de la pena-rufete-tamudo

daha ne olsun.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ yok artık lebron james

dr'de buldum; konsol + sports pack + wii fit + nunchuck + wii remote: 940 tl. nasıl?

yok artık leBron james dedi ki...

@pennearabiata
normalde zaten bu paket seklide bulunmuyormu.sport packli olarak gozukuyo paketler ama nunchuck içlerinde dahil mi bilmiyorum ama dediim gibi electro worldden hep ucuza bulduklarını duyuyorum

alperi dedi ki...

illaki klup almayacaksanız Arjantin i tek geçerim ! messsi-tevez-aguero.... :)

HKNSRN dedi ki...

Fiorenti'na ile oynamak gerçekten çok zevkli. Üst düzey takımlar yerine orta düzey takımları bende tercih ediyorum. Bordeaux, Lazio tecihleri de doğru tercih olur. Biraz daha üst düzey takımlardan Atletico Madrid'te oynaması zevk veren takımlar.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ yok artık lebron james

nuchuck çıkmıyor içinden, ayrıca wii fit'i ayrı almaya kalksan 230 tl. sanki bu benim dediğim avantajlı gibi gözüküyor.

adminato dedi ki...

milan ın güçsüz olduğuna katılmıyorum ali abi
milan la çok nadir yenilirdim
ama şimdi alabilirsin çok güçsüz:))
ronaldinho yu da hakettiği seviyelere düşürürlerse milan ın fiorentina dan farkı kalmaz peste
ronaldo ve tevez eksildiğine göre manchester united peste ideal takım olabilir

inanc dedi ki...

Yeni takım Eto'o'lu,Lucio'lu Inter olabilir; Diego'lu Juventus olabilir, Tevez ve Adebayor'lu Man City olabilir veya Xabi Alonso'yu takımda tutan Liverpool. :)

tahtabacak dedi ki...

oyun ticarilestikce bu problemler cikiyor. (kazmalar da oynasin diye oynayan kisinin bireysel yetenekleri yerine oyundaki istatistikler giderek daha da onemli hale getiriliyor) Winning Eleven 2009'u tavsiye ederim - Biraz daha iyi. (Messi'nin Rio Ferdinand'i sirtinda tasimasi biraz daha kisa suruyor).
Eskiden cok iyi bir oyuncu Barca'yi Catania ile yenebilirdi... umarim oyun PS3 un ilk surumu oldugu icin bu kadar kotu ve dengesizdir ve 2010'u duzeltirler...PS2'nin ilk oyunu da kotuydu duzelttiler sonra...

Takimlara gelirsek;
Juventus bu sene tadindan yenmez, Bordeaux olabilir, yeni transferlerle Marsilya iyi olabilir, bir de Napoli derim...

Ahhhh Bundesliga aahhh. cehresi degisir oyunun bi alsalar su ligin haklarini....

twi dedi ki...

atl madrid

valencia

sev blanco :)

Taci YALÇIN dedi ki...

Fiorentina as takımımdır PES'te. Mutu'yla sol çaprazdan akıp sıkacaksın doksana. Ya da sağ kanatta Santana'yı kesip, yedeklerden kara tren Papa Waigo'yu alacaksın oraya, yağ gibi akıp cezasahasına girerken içerde anavatanı altıpas olan kemancı Gilardino'ya bırakacaksın son vuruşu. Çok eğlenceli :) Yalnız gelecek yıl Melo'yu kaptıran Fiorentina ne alemde olur onu bilemiyorum. Atletico Madrid de 2. takımımdır. Harika bir ikiliye sahip. Ek olarak Luis Garcia'yı da müthiş yapmışlar. Sol ayağı inanılmaz. Ev arkadaşımın takımı ise Palermo. Miccoli'yi neredeyse Messi'yle eş değer yapmışlar (abartmıyorum) hızı ve tekniği itibariyle. Son vuruşlarda Messi'den daha iyi bile olduğunu söyleyebilirim. Adamın adı Hazreti Miccoli kaldı bizim evde. Cidden abartı ötesi yapmışlar.

Yeni sezondaki takımım büyük ihtimalle yine Fiorentina olur. Alternatif olarak Lyon'u düşünüyorum bu yıl. Sırf Bafetimbi Gomis için çok kez St. Etienne'i seçmişimdir. Lyon'a geldi, büyük rakiplere karşı daha bir seçilebilir oldu Lyon. Benfica, yıldızlarıyla gerçekten de çok sağlam bir takım PES'te. Denenebilir. Ayrıca derbi yapmak istiyorsanız, Boca idealdir. Martin Palermo'nun kafasına kesmek yeterli. :) Riquelme, Palacio da eklendiğinde derbide avantaj Boca'dan yana. Ama bir Fenerbahçeli olarak Ariel Ortega'yı rakip takımda görmeye dayanamıyorum. Zira oyunda da çılgınlar gibi, bambaşka oynuyor. Dikkat etmek lazım :) Haa, bu arada İtalya'daki plase takımım Napoli'yi de unutmamak lazım. Lavezzi-Hamsik-German Denis üçlüsü çok etkili. Benimle eşdeğer derecede oynayan diğer ev arkadaşım Man.United'i seçmişti, Napoli'yle uzun süre 10 kişi oynadığım, 9 kişi tamamladığım maçı penaltılara götürüp kazanmıştım. O açıdan öneririm Napoli'yi de. :)