6 Eylül 2009 Pazar

TÜRKİYE 4 - 2 ESTONYA

Sonuç iyi, futbol Arda ve Tuncay ile güzel, onlarsız vasat. Bu futbolla Bosna-Hersek karşısında zorlanırız diyeceğim ama final maçları genelde bizim maçlarımız olur. Birkaç isim daha takıma ağırlığına koyarsa zor gözüken Bosna deplasmanından galibiyetle döneriz. O zaman ne diyoruz, bekle bizi Bosna uçarak geliyoruz.

5 yorum:

MBC dedi ki...

bosna kim yahu?
daha 1 sene öncesine kadar icerde 4 deplasmanda 2 farkli galip geliriz dedigimiz takim.. simdi dzeko fln var diye cekiniyoruz..
bu macta cok umutluyum..

Deli Karpuz Yerim dedi ki...

Navratil gibi uçarsak işimiz o kadar zor değil gerçekten :)

aks111 dedi ki...

bosna kim ya bencede yani estonya maçın da ara bölümlerde zorlanıyoruz adamlar 7 gol atıyor estonyaya.Nasıl kötü bi takımsa bizim içerde berabere kaldığımız belçikayı içerde dışarda dağıtan bi takım.

venezia dedi ki...

kadrosunda misimovic ve dzeko gibi iki oyuncuyu bulunduran, şu anda avrupa elemelerinin ingiltere'den sonra en golcü 2.takımı olan,7 attkları estonyaya karşı oynattığmz(!) futbol ortada olup içerde dört atarz diyip 2-1 zor yendiğimiz ve son dönemde gösterdiği performansla müthiş bi yükseliş içinde olan bi ülke bosna.sahi bosna kim yahu .?

hee umutlu olma konusuna gelince hepimiz o konuda hemfikiriz zaten.bu tarz ; tam anlamıyla adının hakkını veren final maçlarında daha farklı bi kimlikle oynuyor millilerimiz,örneğin oslo'daki kazanmak zorunda oldugumuz norveç maçı geliyor aklıma hemen.ama şunu da belirtmek gerekir ki mevcut bosna takımı o norveçle kıyaslanamaz bile..
estonya maçı dizilişi gibi çıkarsak telef oluruz zenica'da, o yüzden ben fatih hocadan orta dörtlüdeki arda-emre-hamit-kazım dizilişinden hamiti sağa çekip kazımın yerine de bi mustafa sarp değişikliği bekliyorum.yapmazsa ayıp eder zaten.
ne diyim işimiz zor ama biz de pek kolay sayılmayız (!)

SirEvo dedi ki...

Bence işimiz o kadar da zor değil.
Spormax'ten Ermenistan-Bosna maçını izledim.
Bizden 10 kat daha kötü oynadılar.
Dzeko penaltı kaçırdı bir tane de ve maçın genelinde de formsuzdu çok.
Gerçi Musimovic mi şu Wolfsburg'ta methedilen eleman yoktu ama gelsin, onlu da yeneriz. :)