8 Eylül 2009 Salı

TÜRKİYE 84 - 76 LİTVANYA


5 yorum:

Zenana dedi ki...

Hakemler çocukluğumdan beri bir numaralı basketbol spikerim olan Murat Murathanoğlu'nun (bu arada belirtmeden geçemeyecem,bu isim soyad kombinasyonu bende olsa ,şimdiye İznik civarı küçük bir beyliğim olurdu) az biraz gaza gelmesi ve bunu seyirciyle çekinmeden paylaşması sonucu gözümüze kötü gözüktü,çok aşırı bir taraflılıkları olduğunu düşünmüyorum.Semih kesinlikle maçın en kötüsüydü ve bana kalırsa Ömer,Semih formsuzluğu üstüne ,takıma pota altında can veren Oğuz bana kalırsa maçın en iyisiydi.

Comertsk dedi ki...

Hakem konusudan Zenana ya katılıyorum.Fakat benim değinmek istediğim nokta yıllardır önümüzü tıkayan, en önemli problemimiz olan faul atışlarında inanılmaz yüksek bir oran tutturduk bu maçta.Umarım nazar değmezde kupaya ulaşana dek bu oran devam eder...

Ayrıca bir pozisyonda Tanjevic Semih'e yaptığı bir faulden sonra çok sinirlendi.O esnada kamera yakın çekim Semih'in suratına geldi ve Semih'in ''ne var lan'' deyişi dudaklardan çok rahat okundu:)

Adsız dedi ki...

semih bu milli takıma fenerbahçe kontenjanından giriyor yoksa o kim milli takım kim

geloraptor dedi ki...

En iyi anketinde Ömer Aşık eksik. En ötü anketinde de Murathanoğlu eksik. Ya da onu tekrar maç sunmakla görevlendiren ntv eksik. Her maçın tadını kaçırmakta üstüne yok. Bıraksın artık bu işi de geçmiş hatırlansın, bu günleri değil.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ geloraptor

en iyi anketi litvanya maçına ait. o maçta ömer aşık fazla göstermedi kendini. ama polonya karşısında inanılmaz oynadı. büyük bir mutlulukla izledim kendisini. murat murathanoğlu konusundaysa saygı duyarım düşüncene ama biraz haksızlık ediyorsun gibi geliyor bana..