26 Ekim 2009 Pazartesi

VESTEL'İN REKLAMI

Vestel'in yeni reklamına taktım bu aralar. Hani ufak çocuklarla Transformers vari robotların bir arsada maç yaptıkları şu reklam filmi. (Buradan izlenebilir) Birbirinden yetenekli çocukların robotları çalıma dizip rakip kaleye doğru akmalarını büyük zevkle izlediğimi söylemeliyim. Ancak rakip takımda bir robot var ki yazıklar olsun bu reklam filminde oynatıldığı(!) için. Bir pozisyonda çocuğun ayağından topu almak için kayan bu centilmenlikten uzak robot bizim ufaklığı ıskalıyor ve o hızla arkadaki binaya giriyor. Tabii binada bu müdahale ile koskoca bir delik açılıyor. Demek ki ıskalamasa ve o darbe çocuğa gelse ufaklık orada en iyi ihtimalle hastanelik olacak. Vestel'in sloganı da "Dost teknoloji" yanlış anlamayın. Allah'tan dostmuş, olmasa çocuğu kesip biçecek demek ki! Ne gerek var bu kadar sertliğe! Hadi geçtim bunu. O pozisyonun sonunda çocukların attığı nefis şut nasıl gol olmaz! Bu reklamın ajansına sesleniyorum. O vuruşu golle sonuçlandırmalı, sevindirmelisiniz çocukları. Bu yüzden o robotu ve o sahneyi esefle kınıyorum. Son olarak şaka tabii bunların hepsi, sadece abartayım dedim biraz.

5 yorum:

MBC dedi ki...

yoo bence gayet mantikli seyler söyliyorsun.. ben izlerken hic dikkat etmemistim ama sahiden o sertlik niye?

Ernest J. Garnest dedi ki...

Abi o değil bi sahne var robot zıplıyor çocuk altından geçiyor.Evladım manyak mısın sen robotun altında kalacan diyesi geliyor insanın o nasıl korkusuz bir çocuktur 10 tonluk robotun altından geçiyor.

Reklam bu arada reklamsal açıdan bence başarısız bir reklam.Zaten bu transformers özentisi reklam konsepti başarısız.Tabii hedef kitle çocuklar olduğu için belki çocuklar beğeniyordur.

morientes dedi ki...

Yalnız hakkaten o kayan robot sahnesinde benim de içim ürperiyor her seferinde. Mazallah çocuk atik olmasa sezonu kapatır oracıkta :)

Serdardiyebiri dedi ki...

vestel mi arçelik miydi bu reklam ?
ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa.

CaRtMaNtR dedi ki...

Maçın hakemi olan çocukta bir Bünyamin Gezerlik var herhalde oyun durduğunda kart göstermediğine göre :)