19 Ocak 2010 Salı

1 YALAN, 1 GERÇEK, 1 DE GELİŞME

Fransız basını Türkiye'den haberlerle çalkalanıyor. 3 haber vereceğim Fransızlar'dan, bunların 1'i yalan 1'i gerçek 1'i de gelişme. Önce gerçek olanla başlayalım. Kazım'ın Toulouse'a transfer olacağı haberi. Doğrudur Kazım'ın bugün sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Büyük ihtimalle sözleşme imzalayacak. Geçelim yalan habere. Yine Fenerbahçe ile ilgili. L'Equipe sarı lacivertlilerin Monacolu Nene'yi transfer etmek istediklerini iddia ediyor. 28 yaşındaki Brezilyalı forvet için Fenerbahçe'nin Fransız kulübüne 10 milyon euro önerdiğini söylüyorlar. Bu uydurmadan başka birşey değil. Son gelişme ise Galatasaraylı Kewell üzerine kurulu. Le Parisien'de bugün çıkan haberde Marsilya'nın Interli Mancini transferini yapamayınca Avustralyalı futbolcuya yöneldiği söyleniyor. Marsilya Kewell için Galatasaray kulübünün kapısını çalacakmış. Şu anda Galatasaray'dan en son kim gider diye sorsanız, herhalde ilki Arda, ikincisi Kewell olur.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Neill'dan önce belki derdim ama şimdi 19 kalacak diyorum.

MuL€ dedi ki...

nene'nin yalan olduğu ne malum? dayanak nedir?

PENNEARABIATA dedi ki...

dayanak değil de kaynak var onu da söylemiyeyim. fenerbahçe nene'nin değil başka birinin peşinde şu an.

SéRhat dedi ki...

Bence 1 Kewell 2 Arda, NeiLL transferi ile Kewell'ın takımdan ayrılmayacağını düşünüyorum. Ama Arda avrupa'da istediği düzeyde bir takımdan transfer teklifi alırsa sezon sonu yolcu olabilir.

MuL€ dedi ki...

bu başka biri kanat oyuncusu mu forvet mi..gökhan transferinden sonra kanat oyuncusu olsa gerek? bunu söyleyebilecek misiniz peki :)

aks111 dedi ki...

Mancini zaten şu an transfer edilcek adammı çok merak ediyorum.Bir adam Roma da harikalar yaratırken gene italya da bir takımda nasıl bu kadar düşüşe geçer anlamak mümkün değil.

İsmail dedi ki...

Nereye giderse gitsin ama Marseille adisine gitmesine Harry..

Önce Ribery,şimdi Kewell ı kaldırmaz bu bünye o forma altında bu kadar nefretin ardından..

PENNEARABIATA dedi ki...

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=18363

kaktus dedi ki...

dentinho, maicon, taison, deferico, neymar ??