29 Ocak 2010 Cuma

FERRARA OUT ZACCHERONI IN

Şampiyonlar liginde havlu atan Juventus ligde de son 6 maçta sadece 1 galibiyet alıp bir anda lider Inter'in 16 puan gerisine düşmüştü. Günlerdir suyu kaynıyordu Ferrara'nın. Dün İtalya Kupası'na veda edilmesiyle de tencerenin kapağı fırladı. Ha gitti, ha gidecek derken sonunda gitti. Gitti gitmesine ama daha beteri geldi. Bugün itibariyle Zaccheroni göreve başlıyor. 2 yıldır takım çalıştırmıyordu. Son takımı da Torino kentinin diğer takımı Torino FC idi. Üstüste 6 yenilgi alınca kovulmuştu ordan. Teknik direktör müdür? Değildir gözümde. Milan'ı ilk sezonunda 1998-99'da şampiyon yapmasının dışında bir başarısı da yoktur. Lazio'dan kovuldu yerine Roberto Mancini getirildi. Ardından Inter'i 6 ay çalıştırdı, ordan da kovuldu, yerine yine Roberto Mancini getirildi. Juve bu adamdan medet umacak şimdi. Fatih Terim de iyi giderdi oysa ki.

Zac ilk antrenmanına da çıktı.

6 yorum:

Erdem Karakuş dedi ki...

Tam ben söyleyecektim. Fatih Terim kesinlikle Zaccheroni'den daha başarısız olmaz. Bence kariyerinde yeniden yükselişe geçmesi için tek ihtiyacı olan iyi bir fırsat.

varol döken dedi ki...

vialli de gelebilirdi artık oysa ferrara'nın karısına ilişmeden...

vialli ile juventus yine çok büyük olur gibime geldi benim, ne bileyim...

Flying Dutchman dedi ki...

interim gelmiş sanırım göreve

yalnız başlıklar aynı olmuş bakmadan:))

PENNEARABIATA dedi ki...

@flying dutchman

hahaha eurosport da aynı başlığı atmış

Flying Dutchman dedi ki...

sanırım bu 2 adamdan başka başlık çıkmıyor ondan :)

ML Bilgisayar dedi ki...

juve ne yapıp spalettiyi kaptırmayacaktı iş işten geçti ne konuşsak boş. zaccheroni de olabilecek en kötü seçimdi bana göre. belki pek mümkün gözükmüyordu takımının başına yeni geçti ama mihajlovic en azından sene sonuna kadar en iyi tercih olurdu. gösterdiği performansa göre de sene sonunda oturup anlaşırlardı...