25 Ocak 2010 Pazartesi

LAFI GEDİĞİNE OTURTMAK

Jose Mourinho 2-0 kazanmalarına rağmen maçın hakemine hem maç içinde hem de sonrasında bir hayli tepkiliydi. Bakın sadece birkaç cümleyle lafı gediğine ne kadar da güzel oturtmuş; "Burası sizin liginiz. Ben bir yabancıyım. Günün birinde buradan gideceğim. Ve bu sorun sizinle yaşamaya devam edecek."

9 yorum:

natgeo dedi ki...

iyi güzelede lucio karaktersizi kendini yere atıp hakemi kandırmaya çalışıyor. hakem bunu yakalayıp sarı kart gösteriyor. olayı görmeyen öküz hollandalı hakeme çemkiricek hakem aman hollandalı ben ettim sen etme mi deycek.

Flying Dutchman dedi ki...

Lucio'ya pek yüklenmemek laızm bence o pozisyonda...kendini de yere attığını sanmıyorum, zaten çok da hadise yapmadı art niyeti varsa da, döndü arkasını görev yerine koştu

bu pozisyonda dövülecek bir adam varsa o da Sneijder'dan başkası değildir

Hakikaten Hollanda'da çok fena antipati topladı son 2-3 ayda...Milletin sevgilisini ayartmalar, frikikleri ben atarım diye milli takımı karıştırmalar, milletin aldığı ücretle dalga geçmeler falan...formsuz olmamak için dua ediyordur her gün zira zaten karakteri berbat bir de o duruma düşerse kimse kurtaramaz...

Adsız dedi ki...

Lucio utanmasa ceza sahasına kadar zıplayacaktı.

seyfettintarantino.blogspot.com

PENNEARABIATA dedi ki...

lucio kendini yere atmış ya da dengesini kaybedip düşmüş olabilir ama hakeme faul olduğu yönünde bir itirazda bulunmadı ya da beklentisi olmadı. hakem oyunu durdurmadan devam ettirmesi gerekirdi, sarı kart gereksizdi. tepkileri normal buluyorum ama sneijder'in tepkisi de abartıydı.

Facchetti dedi ki...

Lucio eğer art niyetli olsaydı görev yerine koşmak yerine hakemler uğraşırdı. Her futbolcu yapıyor bunları ve bazı hakemler yiyor dün Gianluca Rocchi yemedi sonuçta sarı kartını gösterdi. Buraya kadar bi'şey yok. Ama Wesley tepki gösterdi alkışlayarak eğer orada küfür etmediyse hakemi alkışlamak dünyanın neresinde kırmızı kart. Hatam varsa düzeltirseniz bende sevinirim.

PENNEARABIATA dedi ki...

sneijder'in alkışlaması abartılıydı, hakemin kırmızı kartı da. sneijder 5-6 saniye boyunca hakemin gözünün içine baka baka ve üzerine yürüye yürüye alkışladı. ayrıca kırmızı kart gördüğüne göre orada alkıştan başka birşeyler daha var demek ki.

raul #7 dedi ki...

yaw Mourinho'nun bomba laflarını yazmamışsın be Ali Abi!! adam milana karşı sadece 6kişi kalsaydık kaybederdik. 7kişi bile yeterdi dedi. bu adam ekol yaa :))bambaşka bi şey..

Totalfutboll dedi ki...

Hakemin faul kararlarıda ilginçti sanki.Bu maç için Lucioya yüklenmek yerine Lucioya dua edilmelidir kesinlikle.Borielloya şut çekme şansı bile vermediler.

Kırmızı kartı falan geçtimde Sneijderin şutu neydi öyle yahu :)

frodo555 dedi ki...

Fotoda jose abimizin portekizceden çok ingilizce konuştuğu gibi bir izlenim oluştu bende Şöyle ki:
- FFFFffuuuc...! derken çekmişler sanki