19 Ocak 2010 Salı

KEWELL'DAN SONRA SABRİ

Lucas Neill'e Kewell'dan başka kimi tanıyorsun diye sordular. Ağzından çıkan ilk isim Sabri oldu. Nasıl oldu da aklına gelen ilk isim Sabri'ydi ya da Sabri hangi yönüyle Neill'in kafasında yer etmiş olabilir?

21 yorum:

FatihHayri dedi ki...

Reklamın iyisi kötüsü olmazmış

Unknown dedi ki...

Sabri şu 3-2 yenildiğimiz Liverpool maçında harikalar yaratmıştı ondan aklında kalmış olabilir?

aşkın dedi ki...

http://3.bp.blogspot.com/_sqs04CZuao4/Sd6Uru-06KI/AAAAAAAAAII/58SleVFZx98/s1600/gp_296414.jpg

Parma Maniac dedi ki...

Fotoğraftaki Arda'dan sonra takımın en kaliteli Türk oyuncusu olması olabilir mi acaba?

MuL€ dedi ki...

evet o 3-2 lik pool maçından sonra forumlarda sabri hakkında çok konuşulmuştu..pool forumlarında..

wolky dedi ki...

Anfield Road'daki 3-2 lik maçta yağtığı iki asistle olaiblir, Neill'de o maçı izlemişse şansa...

DEŞİFRE dedi ki...

bobiler'de görmüştür:)

drogba dedi ki...

O maçta asistin biri ardadan gelmişti sabrinin frikiği direkten dönmüştü bu maçtan olabilir
Milli takımda harika oynadığı maçlardan da tanıyabilir.Yunanistan Almanya Çek cumhuriyeti tek başına aldığı Bosna maçı
veya Juventus Bordo Olmpiakos Berlin maçları veya Fb maçları vb..çok maç var daha

Erdem Karakuş dedi ki...

Abi sen bari yapma. Sabri günah keçisi mi, espri malzemesi mi bu memlekette?

Bir orta yapar "ahaha Sabri orta yaptı inanamadım", güzel bir gol atar "ahaha pas atacaktı tesadüf gol oldu". Bu nedir yahu? Sözüm yanlış anlaşılmasın, yazdığın postla ilgili birşey değil bu. Ama sağda solda görüyorum herkes Neill'in ilk Sabri'yi söylemesine takmış. Herkes bunu bir mizah malzemesi olarak görüyor.

Sabri dediğimiz adam Dani Alves 2. Yani bu adam budur arkadaş. Türkiye'de bu adam kadar hücum + defans yapan 2. bir bek oyuncusu söyleyebilecek var mı? Kimse gelip Gökhan Gönül demesin bana, Gökhan 3 maç üstüste oynamış mı hiç? Mesele Gökhan'ın yeteneği ve potansiyeliyse Aydın'da da var o kadar ama sonucunu görüyoruz.

Her faulu potansiyel sakatlama ve kırmızı kart olan, ciddi anlamda Galatasaray için yetersiz olan Uğur Uçar hep el üstünde tutuluyor, Sabri Sarıoğlu hep aşağılama öznesi.

Yazık yahu gerçekten yazık. Bu adama yapılan aşağılama başkasına yapılsaydı şimdiye çoktan çekip gitmişti buralardan. Elinizdekinin kıymetini bilin biraz. Bugün yarın Sabri gider de sağ kanatta Uğur oynamaya başlarsa, o zaman fark edersiniz yetersizliğini, yeni günah keçisi o adam olur, arar durursunuz Sabri'yi de.

indiriver dedi ki...

sabrinin mevkisinde oynacak olmasın sakın

Flying Dutchman dedi ki...

anfielddaki maçta ilk golün asistini arda yaptı diye hatırlıyorum

Atilla Çelik dedi ki...

Cidden ilginç. Ama yukarıda Parma Maniac lafı gediğine oturtmuş. Sonuna kadar katılıyorum. Lucas Neill bazı etmenler nedeniyle sezon başından beri Galatasaray'ı yakından takip ettiğini, lig maçlarına göz attığını söylemiştir. Eee, şimdi o maçlara göz atan hangi gözleri görebilir? Keita, Sabri, Arda ve Kewell... Farklılıklarını hemen belli eden topçular bunlar. Lig başından beri Galatasaray maçlarına göz atılsa Sabri'nin eforu muhakkak dikkati çekecektir. Sahada çift motorlu organik bir makine var çünkü. :)

PENNEARABIATA dedi ki...

anfield'daki maç gerçekten sabri'nin kariyerindeki en iyi maçlardan biriydi. özellikle 2. yarıda ileri geri harika çalışıp, mükemmel ortalar yapmıştı, nitekim ikinci golde ümit'e mükemmel bir orta kesmişti.

@erdem karakuş

ben seni yanlış anlamıyorum, sabriyle bu postta dalga geçtiğim yok, sadece o basın toplantısında olsaydım posttaki soruyu sorardım, neill'in kişisel cevabını çok merak ediyorum. hani şu maçtan aklımda kaldı ya da şu özelliğinden dolayı onu hatırlıyorum gibi somut birşey ne söyleyebilirdi onu merak ediyorum.

di canio dedi ki...

eee haliyle adam kendi bölgesinin iyi oyuncuları haklkında bilgi sahibi bizimkiler gibi sabrimi hahahaha yapmıyolar :)

Unknown dedi ki...

Evet bir de Sabri'nin sağ bekte oynadığı gerçeğini de unutmamak lazım.

ummagumma dedi ki...

şu da olabilir

http://1.bp.blogspot.com/_GV-wuMkS4j4/SbmKO9waJcI/AAAAAAAACwk/4-TXj1jRnZ8/s1600/kewell-baba.jpg

Unknown dedi ki...

İyi : Kewell
Çirkin : Neill
Kötü : Hali ile Sabri

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Leo Franco, Baros, Linderoth falan varken direkt Sabri demesi, Kewell ile Sabri'nin iyi anlastigini ve de Kewell ile Neill'in konusmalarinda Sabri bahsinin gectigini gosterir. Ya da Neill'in Avustralya'da ya da Ingiltere'de Sabri diye bir arkadasi vardir ondan isim hosuna gitmistir.

Tabii Liverpool maci ve Sabri'nin bu seneki istikrarli iyi performansi daha futbolla alakali teoriler.

M.T dedi ki...

@Erdem Karakuş
Sabri=Dani Alves 2'mi? Yapmayın gözünüzü seveyim Alves bu lafı duysa kahrından ölür heralde. Ayrıca ben de bir sağ bek olarak yabancı bir ülkeye transfer olsam, gittiğim takımda mevkiimde oynayan futoblcuyu bilirim elbette. Neill'in Sabri demesi gayet normal. Ayrıca Sabri o Liverpool maçında, direkten dönen frikik vuruşunun haricinde hiç bir varlık gösterememişti.

beckham07 dedi ki...

hahaha ben neill'in sabri tanımasından daha makara bişey okudum :) yorum yapanlardan bi arkadaş sabri gökhan gönülden iyi demiş. asıl makara budur :)) ikinci dani alves demiş bi makara konusuda bu etti 2 :)) gülücük de koymamış ciddi galiba :))

natgeo dedi ki...

onca barça maçı seyrettim alves'in yaptığı başarısız orta sayısını unuttum. kaç kere bu adam orta yapmasın dedim. alves'i övenler barça maçlarını kaba tabirle xötüyle mi seyrediyorlar.