17 Mart 2010 Çarşamba

AGUERO REAL MADRID'E DOĞRU

Atletico Madrid ile 2012'ye kadar sözleşmesi bulunan Agüero'nun gelecek sezon Real Madrid'e transfer olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Atletico Arjantinli için 60 milyon euro istiyordu. Para savurmaya doğmayan Florentino Perez görünen o ki Maradona'nın damadı ile vazgeçilmezi haline gelen Higuain'i aynı takımda buluşturmaya kararlı.

7 yorum:

Sürpriz Kupon dedi ki...

Bu sevindirici olduğu kadar kafa da karıştıran bir durum. Benim banko takımım Messi den ötürü Barcona idi. Ama Aguero nun futbolunu çok beğeniyorum. Sanırım banko takımımı değiştirmemin vakti geldi. Bir iki maç deneriz olmazsa oley.com dan alırız yatırdığımız paranın yüzde onunu, gideriz yine real madrid e döner ona oynarız.

sceamgid dedi ki...

kesin gözle bakan kim?
ronaldo-higuain-kaka-aguero gibi 4 hucumcu cok fazla,biri yedek kalir takimda benzemada var ama oda yedek kaliyor.

Rory Breaker dedi ki...

Alsınlar alsınlar, Lyon gelir kepaze eder yine milyon euroluk köleleri..

Selocan dedi ki...

R ile başlayan takımlarda oynamam diyordu. (River Plate - Real Madrid). Gelmesini isterim, ancak olay olur, domuz Kafası falan atılır yine.

Bu arada o gelirse Higuain satılır City'e Gago ile birlikte (bana göre). Ya da Benzema gider, kısacası birinin gitmesi lazım. Higuain bu kadar iyi giderken istemem satılmasını.

Unknown dedi ki...

@Selocan24
Evet r ile baslayan takımlarda oynamam diyordu fakat o r ile başlayan takımlardan bir tanesi river plate değil,aguero nun arjantindeki takımı olan independiente nin rakibi olan racing club.

sukullaci dedi ki...

tamam real in çok hücumcusu var ama hepsininde sahada olduğu maç sayısı o kadar fazla değil. ronaldo 2 ay sakattı bide kırmızı falan gördü, kaka zaten kronik olmasada sık sakatlanan bi adam, zaten sol açıkları marcelo. biri eksilince takım yavaşlamış raula, yaşlanmış gutiye(iyi oynaması bişeyi değiştirmez) falan kalıyo. sonuçta benzema+higuain+aguero aşırı bi forvet kadrosu değil. hepsine ihtiyaç duyulacaktır. zaten real illa ki tek forvet oynayacak diye bişey de yok. kaka sakatlanır 2 forvete geçilir,ronaldo sakatlanır aguero sağda denenir. bence abartı bi olay yok.

İsmail dedi ki...

Defansa Vidic falan alsınlar ya da sol beke Evra tarzı bir adam Aguero yu alacaklarına..

Kaka-Cristiano-Raul-Benzema-Higuain yuh artık daha neler...

Sonra biz Lyon a neden elendik..

Arkayı sağlama almak lazım her anlamda..Anlayana..