2 Haziran 2010 Çarşamba

CANNAVARO AL AHLY'DE

"Birleşik Arap Emirlikleri futbolunu zaten uzun zamandır takip ediyordum. Ben de elimden gelen katkıyı yapmak istiyorum. Al Ahly yönetiminin ve taraftarlarının beklentilerini boşa çıkarmayacağım. Arap arkadaşlarımla birlikte B.A.E. futbolunu özlenen noktaya taşıyacağız inşaaallllaahhh!"

Al Ahly takımına palmiyelerde 1 villa ve 5 arap atı karşılığında transfer olan Al Cannavaro'nun kariyerindeki yeni dönemle ilgili ilk demecinden. :)

10 yorum:

gumgumok dedi ki...

Çok merak ediyorum, B.A.E futbolunun özlenen noktası neresi acaba?

Ahmet Boyali dedi ki...

my name is fabio cannavaro, cannavaro from Al Ahly..

mre dedi ki...

6 ayda dünyalığını yapıp döner çizme'ye.

QuaresmA dedi ki...

al ahly'e gideceğine galatasaray veya bursaspor'a gelseydi bari. birinde para, ötekinde şampiyonlar ligi direk katılım bileti var.

serkan dedi ki...

@ Q7
"Şampiyonlar ligi direkt katılım bileti" derken? sence cannavaro'nun Bursaspor ile ŞL sahnesinde yer almaya mı ihtiyacı var? bunun ne gibi bir cazibesi olabilir eli yüzü düzgün herhangi bir forvet karşısında sallanacak bursa savunmasında madara olmaktan başka?

money talks..

Spooky dedi ki...

al ahly değil el ehli ama olsun...
eskiden yolları buraya düşerdi bu tip oyuncuların. de boer kabus yaşatmıştı bana. en azından bunları aştık.

ozdemirmusta dedi ki...

@ ahmet boyalı

süper yorum!! :)

SirEvo dedi ki...

Futbol yaşantıları sırasında paralarını deliler gibi harcayan, yaşlandığında cebinde parası kalmayanlar gidiyor galiba şu memlekete, enteresan...

QuaresmA dedi ki...

@ serkan:

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak bir ihtiyaç değil zaten, bir talep olabilirdi. Cannavaro'nun kendini parlatmak gibi bir amacı olmadığı malum. Futbolu bırakmadan Şampiyonlar Ligi maçı oynatma avantajı vardı Bursa'nın.

Money talks. Evet Cannavaro için bu böyleymiş göründüğü üzere.

Unknown dedi ki...

Kesinlikle bu adamın samimiyet problemi var, açıklamaları son derece profesyonelce(!) moggiyle interden juveye geçiş süreci bu adamın karakterini iyi özetliyor zaten.