31 Ocak 2009 Cumartesi

GÖKHAN VE UMUT'U MENAJERLER BUGÜN İLK KEZ İZLESEYDİ!


Trabzonspor Ankaraspor karşısında 2-0'lık galibiyete forvetindeki iki oyuncu Gökhan Ünal ile Umut Bulut'un golleriyle ulaştı. İki isim bugün öyle iki zor ve güzel gol attıki, gerçekten beceri isteyen, yetenek isteyen, Avrupa'da bile en büyük golcülerin atmakta zorlanacağı gollerdi. Mesela bugün Barcelona'dan, Chelsea'den, Milan'dan vs. vs. büyük bir kulüpten bir görevlinin bu maçı izlediğini farzedelim. Ve Trabzonspor'u da ilk kez takip ediyor, Gökhan Ünal ile Umut Bulut'u hiç izlememiş mesela. İki futbolcunun bugünkü gollerini görse "Vay anasını ne kadar yetenekli, ne kadar iyi golcüler. Nasıl olur da bu oyuncuları farketmemişiz. Hemen Trabzonspor'a teklif yapmalıyız" derdi. Ama aynı görevliye sonrada geçen haftaki Fenerbahçe maçının pozisyonlarını izletseniz acaba bu kez ne düşünürdü? O maçta çok daha kolaylarını atamamışlardı. Son vuruşlarda yanlış tercihler yapmışlar, beceriksiz davranmışlardı. İşte Türk futbolcusunun en büyük sorunu istikrarsızlık!

2 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Umut'u 4-3-3'ün solunda oynatmak garip geliyor bana. Ne kanattan içeri katedebiliyor ne de son vuruşları Ankaragücü'ndeki kadar etkili..

Ama dediğiniz gibi bugün değişikti. Savunmada Cale'ye yardım etti ve ondan ötesi ondan beklenen son vuruşu yaptı..

Alanzinho takıma girerse ilk kesilecek isim gibi duruyor, göreceğiz..

charonst dedi ki...

aynen oyle alı abı . gecen hafta saydıgım 8 pozısyon vardı kalecıyle karsı karsıya kalınan ve hıcbırını degerlendıremedık ama bu hafta ınanılmaz 2 gol vardı . gecen haftakı macta fatıh tekke olsa rahat hattrıck yapardı