9 Ocak 2009 Cuma

İLK BİLEN SİZ OLUN!


Bakın Zico haberini ne zaman vermişsiz. Tıkla!

6 yorum:

Adem dedi ki...

teşekkürler! :) CSKA artık elindeki brezilyalılardan maksimum verim alır. Alex'i de alır mı? alır!

PENNEARABIATA dedi ki...

alex'in yol haritası belli, kalmayacak fener'de o kesin. Bu gelişme ona bir kapı daha açmış oldu sadece.

Adem dedi ki...

Ha bir de artık Pato ve ayarındaki brezilyalıların bundan böyle ilk durağı Rusya, hatta CSKA olacaktır. Bobo'nun Brezilya millî takımına çağırılmasında dahi payı olduğuna inandığım bu adam FB tarafından yeterince efektif kullanılamadı. Fenerbahçe'nin yapması gereken RCarlos, Deivid, Alex ve Zico takımdayken pato ayarındaki brezilyalıları takıma toplayıp geleceğin Avrupa Şampiyonunu yaratmaktı. Teptiler bu fırsatı. Sıra CSKA'da!

ERKUT dedi ki...

Fenerbahçe ile yaptıklarını Cska ile yaptığı takdirde ismi büyük ligler için geçmesi kaçınılmaz .Cska Avrupa kupalarında Fenerbahçe'ye nazaran vizyonu ve geleneği daha iyi konumda olan bir ekip.Transfer bütçesi ise tartışılmaz.Zico F.Bahçe 'ye alamadığı Wagner Love'un yanına gitti. Bence başarılı olacak.

İzmir dedi ki...

zico rusyada devrim yapacak nitelikte bundan sonta v.love fenere falan hikaye zico hayatta bırakmaz onu alex cskya ? neden olmasın ziconun sisteminin tam adamı cska seneye avrupa zirvesinde hayırlı olsun ruslara elimzden kaçırdıgımız için bize yazıklar olsun..

PENNEARABIATA dedi ki...

zico'nun elinde 1-2 takviyeyle fenerbahçe'den çok daha iyi bir kadro olacağı kesin. Elindekileri iyi kullanan ve azami randıman almasını bilen biri Zico. CSKA'yı taşıyacağına inanıyorum, bu ülkede başarılı insanlara kapıyı gösterenler utansın ne diyim!