17 Şubat 2009 Salı

ADRIANO'YA ÇİFTE PARTİ

Beklediğim karar çıktı. Adriano ceza almadı. Kafayı vurduktan sonra top koluna çarpıyor ve yön değiştirerek ağlara gidiyor. Adriano'nun kasıtlı bir hareketi yoktu. Hakem o pozisyonu görecek ve golü vermeyecekti. Burada ceza alması gereken biri varsa yardımcı hakemdir pozisyonu iyi süzemediği için.

Adriano bu haberi Mourinho ve arkadaşlarıyla 27. yaşgünü pastasını kesip mangal partisi yaparak kutlamış. Mangalcı başı Burdisso olmuş, menüde biftek var galiba işini de gayet iyi yapıyor gibi Arjantinli, tam konsantre olmuş etlerin altını kontrol ediyor yanmaması için. Olsa da yesek karnımda bir acıktıki anlatamam. Dayım iyi yapar bu mangal işini, etleri kendi seçer, özel sosu vardır, etleri önce birkaç saat yatırır sosa, sonra kızartır parmaklarınızı yersiniz.



Son karede Mourinho "bak bundan yırttın bir dahakine daha dikkatli ol yoksa bilmemneni bilmem naparım" der gibi duruyor.

5 yorum:

cagliari42 dedi ki...

hak yerini bulmuş, ceza verilecek bir durum yoktu. arjantinlinin etten anlaması da gayet normal zaten. anlamasa şaşırmak lazımdı.

Deep Blue dedi ki...

Imoarator lakaplı Adriano ile yıldız sezon başı bir türlü barışmayan Mourinho'yu böyle görmek çok sevindirici... Milano derbvisi önce gol atacağını ve bunu Mourinhonun oğluna hediye edeceğini söylemişti Adriano çünkü Josenin oğlanın en favori topçusu kendisi imiş... İnşallah Adriano aptalca bir gece aktivitesi ile bu güveni yerle yeksan etmez... O zaman sonuna kadar kazanan büyük Inter'im olur...

her boku bilen adam dedi ki...

Burdisso'dan da anca mangalcı olur zaten.yeteneksizin önde gideni.

Emir dedi ki...

abiler şarap da açmışlar ayrıca, keyiflerine diycek yok..

yalnız milan 2. yarıdaki oyununu bir iki golle daha süsleseydi de maç interin aleyhine sonuçlansaydı ben görürdüm bu yamyamların keyfini. o zaman hakikaten mourinho bunların bilmemnelerini bilmem napardı :)

aksilaz dedi ki...

Mourinho heryerde megaloman.Adamın mangal yerken durusuna bak...

Uyuz oluyorum ama yakısıyor adama