20 Şubat 2009 Cuma

BENJAMIN, CHARLIE VE YÜCEL

Ne güzel, ne bereketli bir hafta geçiriyoruz. Spor dünyasından üstüste doğum haberleri geliyor. Agüero baba Maradona dede olurken bebeğin ismini de "Benjamin" koymuşlar. Geçtiğimiz günlerde de ünlü golfçü Tiger Woods'un oğlu olmuştu. Bebeğe "Charlie" ismini vermişler. Lost karakterlerinin isimleri birer birer yeni doğan bebeklere verilirken(!) seriyi atletizm dünyasından Süreyya Ayhan - Yücel Kop ikilisi bozdu. Oğlana babanın ismini (Yücel) koymuşlar. Halbuki "Sayid" koysalar hem Türkçe'ye de uyardı hem de seriyi devam ettirirlerdi. Allah analı babalı büyütsün ne diyelim! Süreyya "oğlumun bu şartlarda Türkiye'de atlet olmasını istemiyorum" demiş.



4 yorum:

Adsız dedi ki...

Tiger Woods resmi ile ilgili bir notu eklemek gerek; The Woods family has requested that media using these images for publication can if possible make a donation to the Tiger Woods Foundation(www.tigerwoodsfoundation.org)

Ventisei26 dedi ki...

Süreyya iyi hoş demişte, oğluda annesi gibi atlet olucaksa hiç olmasın zaten.

RaRe dedi ki...

annesinden de cacık olmadı zaten...

varol döken dedi ki...

bir insan bir insanı bu kadar mı çirkinleştirir? her yönden hem de... kariyerini bitirdi, güzelliğini bitirdi, aklını bitirdi...

atlet olmasın zaten, bu kafayla olamaz!