16 Şubat 2009 Pazartesi

ISINBAYEVA

Benim kız yine rekor kırmış. Sırıkla atlamada dünya rekorunu 5.00 metreye taşıdı dün Ukrayna'daki salon şampiyonasında. Rahmetli Cüneyt ağabeyle Golden League yarışlarını anlatmaya başlamadan önce mutlaka Isınbayeva ile ilgili birkaç cümle ederdik. Yarışmalarda da "senin kız bugün formunda, senin kız yine sırığıyla konuşuyor" derdi. Pekin'deki 5.05 metreyi de yukardan bir yerden mutlaka izlemiştir.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

ben de Blanka Vlasic'in hastasıyım. Garip bir şekilde:)

her boku bilen adam dedi ki...

ne şanslıymışsınız ki bu ülkedeki gerçek spor kalemlerinden biri olan ve sporu futboldan ibaret görmeyen Cüneyt Koryürek gibi bir ustayla zaman geçimre şansına erişmişsiniz.

Bugün Usain Bolt yazısı yazmaya başlayan çoğu yazardan yıllar önce,Bolt daha 17 yaşındayken bir Golden League yarışı esnasında yaklaşık 10 dakika boyunca Usain Bolt'tan bahsetmiş ve geleceğin yıldızı olacağını ve dengeleri değiştireceğini söylemişti.

*yazının ana konusu Isinbayeva biliyorum ama;ustayı anmadan edemedim.

alengir dedi ki...

Isınbayeva'ya nasıl laf atılacağını blogumda adeta bir rehber tadında göstermiştim:)

Bu arada yazın Taksim'de, ülkemizin en önemli Atletizm ustası Cüneyt Koryürek'in kişisel eşyalarının sergilendiği bir sergide,kendisine efsane atlet Jesse Owens tarafından yazılmış bir teşekkür mektubu görmüştüm,oldukça etkileyiciydi ve bunun gibi daha bir çok etkileyici madalyalar,fotograflar,plaketler vardı...

Zoma dedi ki...

Pekin'de 5.05 yaptıysa, dünkü 5.00 nasıl dünya rekoru oluyor? Atletizme uzağım da biraz. :)

PENNEARABIATA dedi ki...

@zoma

indoor ve outdoor olarak rekor dereceleri ikiye ayrılıyor.